Inlägg från: Anonym (Undrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrar)

    Hittade min sambo på badoo...!

    Anonym (Alva) skrev 2013-06-11 20:59:22 följande:
    Jag har haft kontakter med andra män än min partner, mail, sexchatt o bytt bilder. Det pågår mkt på nätet och vi är många med bekräftelsebehov som kan få en boost. Jag började i en mycket dålig period i förhållandet, har slutat nu med det var inte lätt faktiskt. Så socialt och roligt.Många söker bara spänning och är öppna med det, att man inte vill träffas irl. Så det behöver inte ha varit hans plan att verkligen träffa nån, om det kan vara nån tröst.
    Hur vanligt är det egentligen? Att det bara är på nätet och inget IRL? Och är man så öppen med det egentligen? Dte är väl lite av spänningen att det kanske kan bli något i verkligheten även om man väljer att inte genomföra det? Jag tror många utger sig för att vilja träffas på sexdejting-sidor etc även om de inte gör det sen i verkligheten. Bland både män och kvinnor. 

    Sen tror jag man lurar sig själv att det inte är "farligt". Förr eller senare så dyker det upp någon som man k'nner är spännande nog att vilja gå ett steg längre med. Man leker med elden. 
Svar på tråden Hittade min sambo på badoo...!