• bomull

    Ska man koka eller steka ägget för att göra äggvita till marängen?

    Du ska ju självklart steka dom!

    Det är bara när man gör pannkakssmet man kokar dom först.

  • bomull
    Anonym (lycka till) skrev 2013-06-12 23:29:13 följande:
    Precis! Gjorde alltid min mormor.

    Men akta så att du inte köper tuppägg (de bruna i affären) för du vill ju ha vit maräng!



    Ja! Bra tips! :)

    Aldrig tänkt på, måste prova påskägg och se vad det kan tänkas bli för roligt resultat.
  • bomull
    Anonym (Ägg) skrev 2013-06-12 23:29:52 följande:
    Nä? Jag brukar ha hela ägg i pannkakssmeten? Gör jag fel då? Jag Harbin serverat pannkakor på råa ägg :O att ingen sagt nånting



    Dom kanske trott det varit fullkornspannkakor?
  • bomull
    La Lola skrev 2013-06-12 23:32:45 följande:
    Men herregud....

    "Tillsätt 3 äggslem"





    "Känsliga tittare varnas" får stå innan alla matlagningsprogram i fortsättningen...
Svar på tråden Ska man koka eller steka ägget för att göra äggvita till marängen?