• MrsPenn

    Ska man koka eller steka ägget för att göra äggvita till marängen?

    Det är väl då man sätter på skägg på påskäggen? Nej förlåt, den var sämre än sämst.


    bomull skrev 2013-06-12 23:33:59 följande:
    Ja! Bra tips! :) Aldrig tänkt på, måste prova påskägg och se vad det kan tänkas bli för roligt resultat.

    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn

    Seriöst så önskar jag att jag hade lika nära till skrattet som flera av er i tråden. Jag är för blasé numera, avfärdar fejk snabbt och ställer högre krav, det krävs en ståuppkomiker i världsklass för att få mig att rulla runt på golvet av skratt.


    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn

    Yay, en själsfrände!


    taquine skrev 2013-06-13 12:37:12 följande:
    Samma här! Känner mig som värsta tråkmånsen som inte ens ids dra på mun för jag tycker det är skittråkigt. och inte roligt någonstans.
    my way or the highway

    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn

    Eddie är EN utav de komiker i världsklass som jag sett i år, och han är helt underbar, med en smart, ljuvlig och besk och salt humor på samma gång. Jag beklagar att du inte förmår uppfatta hans djup som ståuppare. För mig är han mästerlig. Sett alla hans ståupp-filmer med.


    Anonym (anof?) skrev 2013-06-13 12:29:24 följande:
    Ja, visst är livet lättare när man är så svagbegåvad och lättroad (som jag är), man ställer liksom lägre krav då. Jag har dock aldrig fått uppleva det här med att just rulla runt på golvet av skratt, inte ens när jag såg Eddie Izzard häromsistens. Det gör mig lite ledsen. Han kanske inte höll tillräcklig världsklass dock. Räkor med ansikten-tråden var knappast fejk. Nidhöggs inlägg utgjorde ett tacksamt humorinslag i vardagen, oväntat då FL-trådar sällan bidrar med humor på det sättet. Humor is based on the element of surprise...

    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn

    För mig är tråkmåns-känslan överhängande när man läser alla andra som skakar och frustar och rullar av skratt åt denna TS.


    Anonym (anof?) skrev 2013-06-13 12:47:58 följande:
    Varför känner du dig som en tråkmåns när du inte skrattar åt något du tycker är "skittråkigt. och inte roligt någonstans"? Lite motsägelsefullt. Jag skrattar inte heller åt saker jag tycker är tråkiga, och jag känner mig varken tråkig eller rolig för det...

    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn

    Oj, förlåt, jag feltolkade dig. Tog det liksom lite personligt, som att du var anti. Tolkade det som passivt aggressivt. Förlåt. (För det är så att jag skrivit lite här o var att jag gillar honom.)


    Anonym (anof?) skrev 2013-06-13 12:55:01 följande:
    Agree och agree på det fetade.
    MrsPenn skrev 2013-06-13 12:51:47 följande:
    Sett alla hans ståupp-filmer med.
    Jag också.Come again? Läs om, läs rätt.

    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn
    Damn, jag kan inte quota honom bara sådär. En av de mer minnesvärda äldre skämten är ju "Hoover boot", IAF för mig. Och hans historiska referenser är oftast störtsköna.
    Anonym (anof?) skrev 2013-06-13 13:11:06 följande:
    Ingen fara Jag älskar Eddie (har nog framgått nu) och har så gjort sedan Dressed to Kill när jag upptäckte honom ("le singe est sur la branche")! ...och lite passivt aggressiv var jag i mitt första inlägg. Menade mest att jag inte de facto hade rullat runt av skratt någonsin, inte ens av Eddie Izzard som jag håller så högt :-P

    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
  • MrsPenn

    Lol, enda stället jag sett en plastdunk äggvita var ute på landet i Värmland.


    mammastitch skrev 2013-06-13 17:37:01 följande:
    TS - man kan köpa äggslem på dunk. 10 äggslem för ca 35kr på ICA.

    Om ditt namn innehåller ''Anonym'' så låtsas jag inte läsa vad du skriver.
Svar på tråden Ska man koka eller steka ägget för att göra äggvita till marängen?