• Anonym (Man)
    Äldre 28 Jun 21:41
    120563 visningar
    546 svar
    546
    120563

    Män med Thaibrudar

    Smartie skrev 2013-06-28 21:36:29 följande:

    Vad beror det i så fall på? Och med tanke på att det är så, kan man inte bara konstatera att "kärleken slår till när den slår till". Uppenbarligen spelar andra faktorer in också. Därmed inte sagt att det behöver vara något fel på dessa förhållanden.
    Det är väl ganska välkänt att vita män tycker asiatiska kvinnor är attraktivare än vad vita kvinnor tycker asiatiska män är.

    Eller såg du någon konspiration? 
  • Anonym (Man)
    Äldre 28 Jun 22:07
    #52
    MaryArden skrev 2013-06-28 21:46:34 följande:
    Smartie skrev om kärlek, inte om vem som är attraktiv. 
    Men om ena parten inte är attraherad till att börja med blir det inte så mycket kärlek heller.
    Smartie skrev 2013-06-28 21:46:35 följande:

    Jag har faktiskt hört fler svenska män än svenska kvinnor, tala nedlåtande om sådana förhållanden. De svenska kvinnorna verkar inte må dåligt, eftersom de män som träffar thailändskor, oftast inte är män som kvinnorna vill ha. (Se flera exempel ovan). Jag har aldrig hört talas om en eftertraktad svensk man som träffat en thailändska som konkurrerar ut alla andra. Det förekommer kanske, men verkar inte vara vanligt. Vissa män vill gärna få det till att "thailändskor är bättre", men det låter mer som om de gör en dygd av nödvändigheten. Därmed inte sagt att det bara är bottenskrapet som träffar dessa kvinnor. Det varierar som sagt, men motiven jan också variera. Men visst har jag sett svenska kvinnor himla med ögonen eller undra om thailändskorna verkligen är lyckliga. Men jag har som sagt hört fler MÄN uttala sig nedlåtande. Används uttryck som "thailuder" och dyl.
    Killar som pratar om "thailuder" lär ju inte vara några kap själva heller...

    Sen vet jag visst vanliga svenska tjejer som är avundsjuka på thaitjejer.

  • Anonym (Man)
    Äldre 28 Jun 23:22
    #67
    MaryArden skrev 2013-06-28 22:14:32 följande:
    Ska du argumentera emot Smarties inlägg får du argumentera kring det inlägget handlade om, inte något besläktat. 

    Särskilt om du ska komma med anklagelser om att se konspirationer. 
    Det var ett dumt och insinuant inlägg, som många andra i denna tråd. Så jag tänker inte lägga mer tid på det.
  • Anonym (Man)
    Äldre 29 Jun 14:11
    #91
    Anonym (Fialotta) skrev 2013-06-29 00:01:13 följande:

    Jag tror säkert de är lyckliga.
    Hon ger honom kärlek och familj. Han ger henne ekonomisk trygghet.
    Till slut växer det fram kärlek och de blir lyckliga.
    Jag är inte avundsjuk på Thailändskor alls utan jag känner empati för dem.
    Mår inte ett dugg dåligt av att de kommer hit och "tar" våra svenska män eftersom de ändå är män som de allra flesta tjejer ändå inte velat ha.
    Kan förstå att dessa "udda" män hyllar Thaibrudarna och får agg mot svenska tjejer.

    De negativa kommentarer jag hört om svenska män med Thaitjejer är från svenska män (som kan få en svensk tjej). 
      
    Bittra surkärringar som dig och stolpskott som pratar som "thailuder" or "thaihora" är nog en "match made in heaven", så det är bara att gratulera. Men ni ska nog inte inbilla er att ni är mänsklighetens höjdpunkt...

    Drägg som er gör att folk ser ner på t.ex. japanskor (som ni förstås inte kan skilja från thailändskor) som har GÅTT NER i levnadsstandard och lön när de kommit till Sverige... Detta är nog den riktiga svenska rasismen, och inte den som PK-media tjatar om hela tiden.

    (Nej, min flickvän är inte thailändska och jag har aldrig varit i Thailand). 
  • Anonym (Man)
    Äldre 29 Jun 18:53
    #97
    Anonym (mår illa) skrev 2013-06-29 14:36:48 följande:
    Åh jag mår så illa när jag ser en gammal gubbe vara tillsammans med en 20 år yngre thailändska. Är thailändskan dessutom gravid så spyr jag ännu mer. Fy fan, det är ingen rättighet att få ha sex, män har ingen rätt till andras kroppar, män har inte rätt till att köpa kvinnor. Fy fan alltså, många män är så jäkla äckliga!
    En gammal gubbe på 40-50 år då får man anta?

    Ganska många svenska unga "drinkluder" (för att använda eran jargong) som är med män i samma ålder...

     
  • Anonym (Man)
    Äldre 29 Jun 22:11
    MrsPenn skrev 2013-06-29 20:16:08 följande:
    Fast nu så nämnde inte Fialotta "thailuder" eller "thaihoror" en enda gång, utan det var det du som gjorde. Som man känner sig själv... osv.
    Nej, men de f"antastiska och riktiga svenska män" som kallar kvinnor de inte känner för "thailuder" och "thaihora" bara för att de råkar vara från ett visst land är ju exempel på de kap till svenska män "som klarar av en riktig svensk kvinna".

    Sen är det gäsp på ditt inlägg, försök kom med ett argument.
  • Anonym (Man)
    Äldre 30 Jun 09:21
    Anonym (iho) skrev 2013-06-30 09:08:38 följande:
    Hm... Jag har väldigt svårt att skaffa en svensk kvinna för att jag inte attraheras av svenska kvinnor. Därför väljer jag thailänska kvinnor istället. Det betyder inte att jag har problem med att få svenska kvinnor om jag skulle vilja ha en, jag har haft gott som svenskar som raggat på mig genom åren men om det inte finns en attraktion så är det inte heller av intresse för mig. Förstår inte varför folk bryr sig vad andra gör i sina relationer. Du är bara ute efter att få dina fördomar bekräftade och det säger mer om dig än om män som väljer thaikvinnor.
    Jo det verkar svårt för TS att förstå att inte alla sätter just svenska kvinnor främst.Vi är många som inte är intresserade, särskilt inte av "udda svenska kvinnor" som vi tydligen ska nöja oss med.
    MrsPenn skrev 2013-06-29 23:48:10 följande:
    Jag måste säga att ditt beteende är underligt. Om du gör bort dig i en diskussion, slink då gärna undan, stanna inte kvar och kaxa vidare.
    Du har fortfarande inte kommit med någon diskussion utan bara försökt märka ord. Tala om göra bort sig.
  • Anonym (Man)
    Äldre 6 Jul 17:02
    Anonym (näää) skrev 2013-07-06 14:12:15 följande:
    Ja, svårt att säga motsatsen när ingen trevlig kines har uppenbarat sig. Med tanke på hur otaligt många kineser det finns i den här stan och hur många jag på olika sätt varit i kontakt med, alltid med dåliga erfarenheter så är det svårt att tänka att det inte ligger i deras blod att vara vidriga.

    I normala fall hatar jag rasism, har träffat på både trevliga och otrevliga människor från alla möjliga länder, men just kineser är tamejtusan alltid dåliga människor på ett eller annat sätt! 
    De kanske har anledning att vara "vidriga" mot just dig? För alla är knappast otrevliga. Rasist är du i alla fall.

    Och "lisa" är inte kines utan trollar bara.
  • Anonym (Man)
    Äldre 10 Jul 16:54
    Malinka3 skrev 2013-07-10 16:24:42 följande:
    Det behöver ju inte vara svart vitt, men jag ser det såhär
    Många i Thailand är fattiga och vet att dom får ett mycket bättre liv i Sverige. Dom väljer säkerheten framför kärleken. 
    Sen kan jag tycka det är lite märkligt(om man nu tror att de träffades av kärlek) att det bara är thailändska kvinnor med svenska män, för hur ofta ser man thailändska män med svenska kvinnor.
    Det är ganska välkänt att vita män attraheras av asiatiska kvinnor mycket mer än vita kvinnor attraheras av asiatiska män, har inget med pengar eller utnyttjande att göra. 
  • Anonym (Man)
    Äldre 12 Jul 03:27
    Anonym (Fialotta) skrev 2013-07-11 18:24:56 följande:

    Kan vara en ursäkt han drar till med för att han inte kan få svenska tjejer (svennebrudar är ju relativt kräsna och ställer krav). För oss räcker det inte bara med att han har en snopp. Tror inte ens han har provat en svenska.
    Fortfarande självinsikt noll i att kanske inte svenska tjejer är eftertraktade av alla män på hela jorden... 
  • Anonym (Man)
    Äldre 12 Jul 17:47
    Flaskpost skrev 2013-07-12 10:49:27 följande:

    fast som svensk kvinna i thailand var jag sjukt eftertraktad av både kvinnor och män, de avundades min fina ljusa hy, att jag var lång och smal Skrattande har aöldrig känt mig så vacker som i thailand, det kom fram massor av folk varje dag bara för att känna på mitt blonda hår, ta på min hy reller för att säga att jag var så vacker. Sjukt för jag tycker thailändska kvinnor är sååå vackra med sitt kolsvarta glänsande hår och sin fina mörka hy, vi satt ofta och pratade och ville byta med varann jag och kvinnorna.
    Jo men det är mer att du är exotisk, som något man visar upp på cirkus, snarare än att du är het och attraktiv som partner.
  • Anonym (Man)
    Äldre 8 Aug 12:40
    Juniana skrev 2013-08-08 00:32:49 följande:
    Ja, det är också min erfarenhet. Antingen det, eller en man som har haft svenska kvinnor tidigare, men nu blivit medelålders/äldre och så fet och ful att den marknaden inte längre finns för honom.
    Finns ju gott om feta och fula svenskor också, så det låter lite långsökt. Med de kanske åker till Gambia och han till Thailand...
  • Anonym (Man)
    Äldre 8 Aug 15:12
    Juniana skrev 2013-08-08 12:44:33 följande:

    Ja, det är ju jättevanligt att medelålders svenska kvinnor utnyttjar unga män i Gambia och andra fattiga afrikanska länder. När det gäller unga fula och feta kvinnor, som har svårt med det sociala samspelet, är lite lågbegåvade o.s.v., så brukar de träffa sina afrikanska älskare här i Sverige. Hemma i förorten eller på speciella klubbar dit asylsökande och illegala invandrare går för att snärja en svensk kvinna och göra henne med barn. För då får de stanna för BAAAAAARNETS skull i det här idiotiska, flata landet...  Död
    Ungefär som att det är "jättevanligt" att medelålders svenska män utnyttjar unga kvinnor i Thailand skulle jag tro...

    Att svenska kvinnor skulle vara så fantastiskt attraktiva och kräsna även som gamla eller medelålders tror jag fortfarande inte en sekund på faktiskt.

    Men att intala sig om att alla (svenska) män vill ha en svensk kvinna (vilken som helst) och bara de stackare som gång på gång nobbats av dessa  fantastiska snygga och sexiga svenska kvinnor vill ha en utländsk flickvän/fru måste vara bekvämt för många svenskar... även fast det är helt verklighetsfrånvänt såklart.
  • Anonym (Man)
    Äldre 8 Aug 22:46
    Anonym (Fialotta) skrev 2013-08-08 19:43:53 följande:
    Ja som jag sade förut så beundrar jag Thaibrudarna dels för att de SER en udda man på ett annat sätt än vi svenskor och dels för att de har förmågan att vara lycklig med en sådan "speciell" man och inte drömmer om något charmigare. Undrar bara om hon åtrår och njuter av att ha sex med honom eller om hon bara älskar honom? Kanske är hon så glad att han tar hand om henne att hon ställer upp på att ligga då och då?
    Men hur sunt är det för henne egentligen?
    Om jag vore Thaibrud skulle jag nog sätta säkerheten först och välja en kille som ingen annan vill ha för att ha sitt på det torra. För vem vill se sina barn, föräldrar, syskon osv gå under av fattigdom?
    Då offrar de nog hellre sitt känsloliv :(.   
    Självklart vill alla thailändskor egentligen ha en svensk "player"...

    Eller inteKräks. Självinsikten ligger fortfarande på noll efter 32 sidor. Alla kvinnor i hela världen vill inte ha en svensk player med "karisma", hur svårt ska det vara...

    Och sen när är intelligens viktigt för svenska kvinnor? Det tror jag när jag ser det. 
  • Anonym (Man)
    Äldre 15 Aug 09:58
    Toboas skrev 2013-08-15 06:44:40 följande:
    Du tror inte den åsikten har mer att göra med att svenska män är föräldralediga och tar hand om barn och hushåll i högre grad än många andra istället för att de har en kvinna som gör det? Det kändes som en märklig slutsats att män som vill ha en kvinna som sköter hushållet skulle ses som "halvbögar".
    Jo det känns som TS mest vill kasta skit på svenska män och körde helt fel.  "halvbögarna" är nog lattepapporna som går med barnvagnar och som sköter disken och städningen hemma...
  • Anonym (Man)
    Äldre 11 Sep 09:43
    Nape skrev 2014-07-20 14:21:29 följande:

    Min son har en thailändsk flickvän. Hon är född i Sverige. Kommer folk att titta sådär på dem? Som om nåt är fel?


    Antagligen, du har väl märkt att alla här är experter och vet att inga thailändskor kan bli kära i svenskar.
  • Anonym (Man)
    Äldre 1 Oct 10:27
    Anonym (Jessie) skrev 2014-09-24 22:11:41 följande:

    Min pappa har en Filippinsk fru.

    När min mamma gick ifrån honom efter 25 år som gifta så blev han helt förstörd, antar han kände sig som en halv människa utan någon vid sin sida. Desperationen efter ett nytt förhållande ledde till att han fick kontakt med en man som själv hade en Filippinsk fru som i sin tur kände en kvinna som ville gifta sig med någon i Sverige. Inom ett halvår efter skilsmässan så kom hans blivande fru hit till Sverige.

    Jag som känner min pappa kan se på honom att han ser det hela som ett förhastat beslut som han tog under en dimmig period av hans liv. Han ångrar sig, men av hänsyn till sin fru så kan han inte bryta sig loss. Han är ju trots allt hennes vän efter 10 år tillsammans och är nog orolig att hon inte skulle klara sig i samhället med sin bristfälliga svenska t.ex. Att ha en fru från Asien för också med sig en helt ny livsstil. Man ska ha gäster varje ledig minut, man måste umgås med andra män vars Filippinska fruar känner ens egen fru, allt handlar om pengar, helt andra matvanor/tider än vad man är van vid o.s.v.

    Min pappa är alltså inte på något sätt annorlunda mot andra män, han ser till och med bra ut för sin ålder, han har bara gjort ett dumt val och får nu leva med det.


    Din farsa var en sopa och skaffade sig en postorder-fru, hans upplevelser och hans fru är knappast representativa för svensk/asiatiska par i allmänhet.
  • Anonym (Man)
    Äldre 2 Oct 09:48
    Anonym (My) skrev 2014-10-02 08:41:40 följande:
    Det där var väl onödigt elakt sagt. Mera troligt att pappan hade för bråttom att inlda ett nytt förhållande efter skilsmässan , kanske hade han i dag kännt samma sak med en svensk fru som för sin tailändska hustru. Han var inte kär helt enkelt.
    Det var väl inte så snällt (eller begåvat) att påstå att alla svensk/asiatiska förhållanden bara handlar om pengar heller.

    Lustigt nog säger många av inläggen här bara att postarnas släktingar är ruttna snarare än det säger något om svensk/asiatiska par i allmänhet.
    Anonym (Tvärtom?) skrev 2014-10-02 09:01:06 följande:
    Jag menar att svenska män med thaibrudar ofta säger att de inte kunde hitta någon annan. Att det inte finns några svenska kvinnor. Jag pratar nu om svenska män som mer eller mindre köpt sig en thailändsk fru därför att de varit kräsna singlar länge. Jag anser INTE att thailändska tjejer är sämre. Jag har en bekant som gift sig med en thailändsk tjej och där var det verkligen kärlek. De råkade träffas, började umgås och blev kära (han jobbade då i Thailand).
    Ofta? Har du intervjuat massvis med par alltså?
  • Anonym (Man)
    Äldre 2 Oct 18:05
    Anonym (...) skrev 2014-10-02 12:06:20 följande:

    Komiskt med alla inlägg som gnäller om fördomar och rasism. Snacka om att vägra se verkligheten..


    Jo, att svenska tjejer är avundsjuka eftersom de inte kan tävla med asiatiskor.
  • Anonym (Man)
    Äldre 6 Oct 16:21
    Anonym (Steffe) skrev 2014-10-06 16:13:00 följande:

    Jag känner en kille som absolut skulle kunna få 90% av tjejerna han möter på gatan. Han tränar och sköter om sitt utseende, han är orädd och socialt lagt och han har rest mycket och gillar att leva livet. Han är en rolig prick helt enkelt. En kille som både tjejer och killar gillar att ha omkring sig. Han ser dessutom bra ut! Som kille kan jag inte riktigt avgöra hur snygg han är på en skala, men jag skulle gissa att han är snyggare än 90-95% av sina jämnåriga.


    Han verkar ful på insidan.
Svar på tråden Män med Thaibrudar