• Anonym (*)

    Män med Thaibrudar

    Anonym (...) skrev 2014-10-02 15:37:12 följande:
    Hotade av vadå? Att se snubbar ingen svenska vill ha hänga med en thaitjej som hugger tag i första bästa falang för att få komma hit. Eller att se en 60 plussare komma med en 23 årig thaitjej? Tro fan att folk inte blir så jävla impade..
    Lugn o fin...hotad behöver inte betyda att du känner avund och vill ha mannen i fråga. Det kan betyda att du känner att ditt värde sjunker och att Dina gener inte betyder något. Samma som när vita män ser feta, fula vita kvinnor med Afrikaner. De vill inte ha bruden men känner att deras "Ras"/stam/kalla det vad du vill, är mindre värd och känner sig sårbara, som om de förlorar en rasmedlem och antalet sjunker. Det sitter väl i DNA men vissa av oss har kommit längre än så och ser ALLA människor som EN ras och samtidigt ser människor som individer...sen så brukar de som har sitt på det torra oftast inte fundera över detta och brukar inte reagera som du och andra i tråden.
    Jag har personligen sett hur svenska tjejer reagerar när de ser en ung och snygg svensk kille tillsammans med en icke svensk brud. Arga blickar och sura miner. Många känner sig personligt förolämpade och tycker väl att killen skulle vara med en av dem iställe, nån slags äganderätt. Patetiskt.
  • Anonym (*)
    Anonym (...) skrev 2014-10-02 16:32:24 följande:
    När jag läser ditt svagbegåvade inlägg så börjar jag hoppas att en thailändska kommer och hämtar dig :)
    En Thailändska får gärna "komma och hämta mig" ;) Fina, nätta, tindrande ögon och feminina....bli inte ledsen, finns säkert nån där ute för dig också! (f.ö. bevisade du just min poäng, luktar illa dold avundsjuka där ;) )
Svar på tråden Män med Thaibrudar