• Anzz

    Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?

    Jag har rul den 17 september. Mest livrädd för att allt gick åt helvete sist men försöker tänka positivt. Men samtidigt längtar jag eftersom jag bara vill ta mig mig förbi det, blir ett viktigt steg för oss.

    Magen har växt lite sen sista bilden jag la upp så väntar lite med nästa när det verkligen syns skillnad.

    För övrigt är jag haltalotta, fogarna blir inte bättre och nu tyckte sjukgymnasten att det kunde vara dags för kryckor men jag drar mig för att hämta ut dom.

    En undring som kanske är lite väl tidigt men, hur tänker ni med kläder? Kommer ni handla mycket stl 44 eller mest 50? Vihar vbörjat handla pga minafogar och jag är rädd att jaginte kommer orka sen. Har köpt några 44 men är fundersam hur mycket man egentligen ska köpa eller om man inte ska köpat alls?

  • Anzz
    Rue skrev 2013-08-22 12:58:21 följande:
    Kommer köpa lite 44 men mest 50 och upp. Tänker att blir det små 44 får dom antagligen stanna lite på sjukhuset och då skickar jag familjen på shoppingrunda?



    Tänkte som du att man har några plagg i 44 utifall men mest i 50. Någon som köper mer om det krisar finns det alltid.
  • Anzz

    Så roligt att vi bara blir fler och fler i denna tråden! Ökar chansen att den håller sig aktiv hela vägen =) 

    Ni som är ni ska känna er så välkomna Skrattande

    Imorgon går jag in i v 15+0, känns så galet!  

  • Anzz
    Rue skrev 2013-08-26 09:02:53 följande:
    Ja oron finns där hela tiden. Gjorde kub för 1v sen och allt va bra men nu är det 4,5 v tills rul så har gott om tid att stressa upp mig. 14+1, har inte kännt dom vad jag vet. Första barnen och vet inte heller vad jag ska känna efter. Vart konstant förstoppad (sorry...) sen plus så magen rör ju sig därinne hela tiden- svårt att veta om ngt är ngt annat än tarmar. Trodde först jag skulle lugna mig efter v 12, sen efter kub, nu satsar jag på rul . Fått en liten kula nu iaf så längtar tills man får känna dom!



    Kag har också varit förstopppad sen jag plussade men min kära svärmor kom med en lösning som funkar! Finns på apoteket och heter VI-SIBLIN. Jag kör med färdiga dospåsar på 6 g som jag blandar med juice varje morgon innan frukost. Volymökande fiberpreparat, helt ofarligt, känns inget man blir bara vanligi magen. Det står 2-3 ggr daligen mmen för mig räcker 1 gång. En sak till bara. Blanda och svep direkt för pulvret tjocknar i juicen on den står, inte alls trevligt :p
  • Anzz
    Blivandetvillingmamma skrev 2013-08-26 15:55:48 följande:
    Rul har vi den 19 sep men vi ska kolla könen redan nästa vecka på vanligt ul, man vill ju va lite förberedd nu när de e två:) bl.a. Namn mm..
    Har gått upp ca 1,5 kg sen inskrivning, så nu väger ja strax över 60 ja oxå. Jag bor i Jönköping. Tänkte kolla upp om de blir av några tvillingträffar (beror på hur många de
    blir)
    Vet du om de e enäggstvillingar lr tvåäggs?
    När ska ni på rul? Några ul innan de?
    Jag är bosatt i Huskvarna =) 
  • Anzz

    [quote=70908287][quote-nick]Blivandetvillingmamma skrev 2013-08-26 22:08:09 följande:[/qte-nick]Ha hiVa kul! Då e vi "grannar";)

    Då ses vi säkert på nån tvillingträff![/quote]

    Ja det borde vi ju göra för nog lär det bara vara en grupp åt gången?! Roligt att känna någon redan innan =)

    Vi har Rul två dagar innan er så i väntrummet missar vi varandra i alla fall...

  • Anzz

    Jag kan inte fatta riktigt men igår endast i v 15+1 köpte vi vår barnvagn. Gjorde ett fynd på blocket =) pga helvetisk foglossning vågar vi inte vänta med alla stora inköp så nu står den i garaget!

    Jag tror jag kanske har kännt rörelser i magen. Men är rädd för att känna. Kände ju min ängel för tidigt och allt för väl för att det saknades fostervatten därför har det blivit skrämmande trots att man borde längta.

    Vill bara få rul överstökat, vill bara att allt ska se bra!

  • Anzz

    Jag kanske känner dom,vågar inte säga säkert. Mage har i alla fall, tycker inte den växer men alla säger det så nog gör den det då =D

  • Anzz

    Jag drömmer oxå mycket och skumma drömmar, den tror jag det är 3 ggr jag drömt denna veckan att allt går åt helvete och en natt att jag började blöda. Hoppas drömmarna snart slutar man blir ju helt slutkörd. Sen upp och kissa hela tiden oxå. Undrar hur det ska gå att börja jobba nästa vecka, inte jobbat sen januari. Men skönt att slippa gå hemma ensam hela dagarna!

  • Anzz
    kattm skrev 2013-09-02 10:20:44 följande:
    Vi har precis varit på RUL. Det är tvåäggstvillingar, en pojke och en flicka. På pojken kunde inte barnmorskan se vänster hjärtkammare, och nackspalten är svullen. Vi klarar inte av att förlora ett barn till. Be för vår lilla pojke!



    Jag ber för er allt vad jag kan. Vad sa läkarna, hur allvarligt är det eller när kommer ni få veta? Kan dom har missat eller är det säkert. För på min pojke fick fom kolla 2 ggr för att vara säkra. Sänder mängder med styrka och kramar <3
Svar på tråden Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?