Inlägg från: hoppipannkakan |Visa alla inlägg
  • hoppipannkakan

    En fruktansvärd katastrof har inträffat!!

    Undra om de är släkt med tjejen som grät ut i AB efter hon inte fått plats i slänggungorna på Liseberg eller vad det var...

  • hoppipannkakan
    pluvdo skrev 2013-07-15 14:54:41 följande:
    De nekades väl innan de ens hade chansen att försöka åka en och en? Ägaren påpekade väl i artikeln att vakten borde ha sagt att kvinnorna kunde ha åkt en och en, men det får man väl anta att aldrig kom på tal utan att de bara nekades.
    Jag sommarjobbar som badvakt på Halmstad äventyrsland och stod precis jämte den badvakt som sade till kvinnorna precis när det hände. Vi såg direkt när kvinnorna kom upp att de vägde runt 80-90, vilket tillsammans blir över viktgränsen. Vi har fått klara instruktioner samt erfarenhet av att personer som är så stora absolut inte ska åka tillsammans i EN ring, än mindre tillsammans i just den bana, som ses på bilden (blåvit) då det är många tjockisar som trillar ut och slår sig.

    Badvakten i fråga gjorde inte det minsta fel. Hänvisade till viktgränsen och erbjöd dem att åka var för sig på en egen ring. Artikeln är full av felcitat, ordet fet (eller något liknande) användes aldrig. De fick endast höra att vi inte vågar släppa iväg dem tillsammans för deras egen säkerhet på grund av viktgränsen.

    Att chefen nästan går ut och halshugger badvakten i artikeln är ju helt fruktansvärt och jag ska fan skälla ut honom för det. Får det några följder för badvakten (som felfritt gjorde sitt jobb) kommer även jag gå till media och då sitter han troligen ännu värre i skiten än vad han gör nu.

    Är det möjligt el. ens värt det att skriva till Aftonhoran för att berätta hur det verkligen gick till? Dessa kvinnor har berättat en otroligt felaktig version av historien...

    Saxxat från flashback
    Känns mer trovärdigt än att vakten slängde ur sig "ni är för FETA"... 
Svar på tråden En fruktansvärd katastrof har inträffat!!