Inlägg från: Stårschan |Visa alla inlägg
  • Stårschan

    Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????

    Jag skulle vilja sammanföra din dotter med min vän som också "ser" döda människor. Egentligen tror jag inte på sånt, men hon är så vettig i övrigt och låter så säker på sin sak att jag inte kan avfärda henne. Hon tycker dessutom mycket om barn och människor i allmänhet, och jag tror att din dotter kanske skulle tycka att det var skönt att få prata med en vuxen som är "likadan".

  • Stårschan
    Thespanker skrev 2013-07-18 11:11:25 följande:
    Det är ju skrämmande vilka råd en del ger. Ser man saker som ingen annan ser bör det koillas upp. Att hallucinera är inte normalt. Ni som säger att detta är normalt borde skämmas. Med all respekt, det är ju uppenbart nåt fel med flickan. Nej säger inte det för att vara elak.

    Hur kollar man det, menar du?
    Må vara att det inte är normalt att "prata med andar på kyrkogården", men är det så farligt då? Måste alla som inte är som alla andra bli sjukdomsstämplade om det är någon som man varken lider av själv, eller som andra blir lidande av?
  • Stårschan
    Racer x skrev 2013-07-22 10:05:41 följande:
    Eftersom du tror på det så trollar din hjärna dig och du får för dig att din dotter pratar med "andarna".

    Och man är ser inte desto mer när man är liten. Tror ni att ett barn är fullvuxet i hjärnan och kan förklara precis allt som en vuxen kan?

    Trollar hennes hjärna henne? Jag tycker att det här är en obehaglig häxjakt mot en mamma som faktiskt - till skillnad från många andra härinne - är villig att ha ett öppet sinne istället för att skrämma sin dotter till tystnad.

    En sexårings hjärna är förvisso inte fullvuxen, men det gör väl inte att man kan döma ut den hur som helst! Det vore väl en annan sak om sexåringen hade börjat prata om rena blåkullafärder och anklaga grannfruarna för att vara djävulens horor (vilket ju hände för några hundra år sedan), men här handlar det ju om helt harmlösa händelser utan koppling till vardagen.
  • Stårschan
    Racer x skrev 2013-07-22 10:35:08 följande:
    Öppet sinne för vad? Alla som skriver inlägg som säger att det inte finns några andar och spöken är ju helt stängda. Men jag skulle påstå att det är raka motsatsen, att dom i tråden som tror är helt slutna.

    Att ha ett öppet sinne är ju att vara öppen för att det kanske kan finnas saker som vi inte känner till. Inte att vara tvärsäker på det!
  • Stårschan
    Racer x skrev 2013-07-22 10:46:36 följande:
    Visst kan det finnas saker vi inte känner till, men inte andar och spöken.

    Då säger jag att du har ett stängt sinne. För hur kan du veta det?
  • Stårschan
    Thespanker skrev 2013-07-22 10:50:14 följande:
    Snarare ett rationellt sinne.

    Nja, ett rationellt sinne kommer på sin höjd fram till att det är högst osannolikt att det skulle finnas "andar". Inte att det är omöjligt.
  • Stårschan
    Racer x skrev 2013-07-22 10:58:41 följande:
    Har du någon gång fått ett bevis för att dom finns? Nu pratar vi inte om vad alla släktingar till höger och vänster varit med om. Vad händer med kroppen när den dör? Uppbränd utan ett spår.

    Nej det har jag inte. Jag är helt okänslig på den punkten. Har aldrig känt några "vibbar" eller varit med om några mystiska saker. Inga "kalla kårar" i rummet eller lampor som oförklarligt tänds och släcks. Inga meddelanden från döda släktingar eller osynsliga händer som hindrar mig från att göra summa saker. Nada. Har inga som helst bevis whatsoever.

    Vad som händer med kroppen när den dör? Nedgrävd och omvandlad till jord hoppas jag, för det är vad jag har bett om.
  • Stårschan
    englasmamma86 skrev 2013-07-22 23:09:45 följande:
    jag blir arg när personen skriver att h'n har rätt och att jag vet det oxå! nej det tycker jag inte att personen i fråga ska sitta och skriva att h'n vet vad jag tycker om tänker . med den frasen bevisar personen att den tror den vet bäst och kan allt ..typ som att h'n skulle vara gud eller nått nej för h'n kan aldrig ha fel? det har inget med saken att göra vilket kön personen har det var bara att jag fick en känsla av att det var en kille pga sättet denne skriver,inget annat.
    jag svär både när jag skriver och pratar . jag blir äcklad av såna människor som inte kan acceptera att jag har en annan åsikt för det fick jag ju inte ha .
    jag har rätt till min tro ,jag får tycka vad jag vill .jag ska inte behöva försvara det.bli kränkt för mina åsikter.
    jag har skrivit innan att personen behöver inte tro eller ha samma åsikter som jag men att jag har rätt till min men det kunde ju inte personen acceptera... konstigt jag blir arg? 

    Klart att du får ha vilka åsikter du vill, men det är INTE OK att börja bete dig som du gör! Det finns en lägstanivå på det språk man använder mellan vuxna människor. Att du känner dig ifrågasatt (för det är det det handlar om. Kränkt är något helt annat!) ger dig ingen som helst rätt att bete dig som en huligan. Jag tror inte att du inser hur mycket illvilja dina okontrollerade utbrott sprider omkring sig.

    Om du inte kan eller vill diskutera eller argumentera för din sak så är rätt sak att göra att lägga ner diskussionen. De som inte vill tro på dig kommer inte att börja göra det för att du hotar med att slå dem (eller andra). Att kunna kontrollera sin ilska är en del av vuxenlivet!
Svar på tråden Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????