Inlägg från: BodilBerglund |Visa alla inlägg
  • BodilBerglund

    Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????

    nenne1974 skrev 2013-07-18 11:34:36 följande:
    Hon har kontakt med andarna. Så enkelt är det. Tvivla inte. Nu gäller det att du och din kommunicerar om detta så att hon inte "lyder" dem för mycket. Dem ska inte få övertag utan hon ska ha sin vilja och personlighet kvar. Lycka till med allt :)
    Pratar mer och mer med henne om det på hennes nivå så hon inte känner sig obekväm. Får höra mycket intressant :)
  • BodilBerglund
    egrandin skrev 2013-07-18 12:27:30 följande:
    Det är inte bara jag. Min pojkvän var med vid alla tillfällena. Min syster har varit med vid andra tillfällen. Jag vet att det var farmor eftersom jag kände hennes närvaro, och att jag kände mig lugn och inte rädd.

    Nej jag har inte fått dem på foto. Jag behöver inte få dem på foto för att tro. Jag litar på min känsla och jag litar på min gammelmoster. Jag litar på att det är mina släktingar som stökar runt i köket, lyfter på tallrikar och glas, öppnar skåpluckor och blåser ut mina ljus. Min svärmor har varit med om sånt. Min mormor. Min pojkvän. Min syster. Hos min svärfar springer det runt en liten pojke och skrattar, busar och leker. Han dog för över 30 år sedan i deras hus.

    Du behöver inte tro på något av detta. Men visa mig samma respekt som jag visar dig.
    Om det är så många som sett och hört samma sak är det inte så mycket att tvivla på. :) Håller med om att respekten är viktig.
  • BodilBerglund
    Sandrine skrev 2013-07-18 14:45:05 följande:
    TS. Lycka till med din dotter :) tycker du fått en massor med bra svar här från olika människor. Kram
    Det har jag verkligen fått :) och tagit till mig av så mycket!!! Tack! kram
  • BodilBerglund
    bramble skrev 2013-07-18 21:10:30 följande:
    Ja det som stör mig kan du läsa dig till. Att du blandar ihop hur man bevisar saker och förnekar vetenskaplig fakta.
    Jag säger inte att ni ska vara inlåsta på psyk, var vänlig lägg inte ord i munnen på mig. Jag är bara rädd att det kan vara så att en liten flicka behöver hjälp och inte får det för att hennes mamma tror. 
    Jo det är din uppgift. 
    En sak jag undrar dock: tror du det finns de som säger att de ser andar fast de inte gör det eller för att de har någon form av störning? Tror du bara på andar och inte på vetenskapen? 
    Uttala dig inte om mig och min dotter på det sättet! Hon behöver inte hjälp och skulle hon behöva det någon gång skulle hon få det! VI är väldigt sociala och helt normala människor så skulle något vara konstigt kan jag garantera att någon skulle märkt av det!
  • BodilBerglund
    Thespanker skrev 2013-07-19 08:25:45 följande:

    Är det inte bättre att först kontakta BUP? Efter det kan du ju kontakta vem du vill.
    Men är det svårt att förstå vad jag skriver? Hon behöver inte BUP. Har varit i extra kontakt med bvc, präster och läkare sen min dotters pappa gick bort och hon är fullt frisk på ALLA plan. Är det svårt att förstå?
  • BodilBerglund
    AngieT skrev 2013-07-19 21:03:08 följande:
    Thespanker är inte elak på något sätt.

    Kan du snälla sluta tänka med mammahjärna och mammahjärta här och kolla upp så att det inte är något fel med ditt barn?! Tänk om det är något som inte stämmer? Något du hade kunnat få bukt med om du tog tag i det i tid, men som är svårare, eller kanske till och med omöjligt att fixa senare?
    Har FLERA gånger skrivit att min dotter inte är sjuk, behöver BUP eller har några störningar alls! Har varit i extra kontakt med BVC, läkare, präst och även pratat själv med läkare i förebyggande syfte sedan hennes pappa dog för några år sen och hon är FULLT FRISK och funkar helt normalt och som vilken annan 6 åring som helst!!!
  • BodilBerglund

    Ska tydliggöra lite saker så kanske vissa människor kan släppa det sen!!!

    Min dotter är inte sjuk, inte på något sätt! Hennes pappa dog för några år sedan och det första jag gjorde var att ta kontakt med BVC, läkare och sjukhus prästen i förebyggande syfte. Hon är helt normal på alla sätt och har inte

  • BodilBerglund
    Ska tydliggöra lite saker så kanske vissa människor kan släppa det sen!!!

    Min dotter är inte sjuk, inte på något sätt! Hennes pappa dog för några år sedan och det första jag gjorde var att ta kontakt med BVC, läkare och sjukhus prästen i förebyggande syfte. Hon är helt normal på alla sätt och har inga tecken på störningar alls och har aldrig haft. Hon är som vilken 6 åring som helst. Har även så sent som för 2 mån sen pratat med mycket kunniga personer på sjukhuset och hon har FORTFARANDE inga sjukdomar eller några tecken på psykisk ohälsa! Detta kollar jag upp för att jag vill vara säker på att min dotter på bra sen sin pappas bortgång och dessa personer jag varit i kontakt med vet vad dom pratar om och är utbildade inom detta och på barn.
    Sen om min dotter tror på spöken eller gud eller något annat är upp till henne, precis som vilken annan person som helst! Jag själv tror på dessa saker. Så jag kanske och ska kontakta psyk då? Och då alla andra som också tror på något? Gud, andar, spöken eller djävulen kanske??? RESPEKTERA min dotter och mig och kalla henne inte sjuk eller stöd! Den som gör det är den som är sjuk!
    Och skulle det vara så att andar eller spöken inte finns så har hon helt enkelt livlig fantasi och det är också HELT NORMALT!
  • BodilBerglund
    Racer x skrev 2013-07-19 21:39:00 följande:
    Man får höra mycket av barn, men inte är dom synska för det. När man är så liten så har man ingen uppfattning hur världen fungerar. Så det ni tror att barn slutar tro på är bara början på att barn inser att allt dom har trott inte är sant.
    Ja man får höra mycket av barn. Vissa saker är sant andra är fantasi.... Sen väljer man själv vad man vill tro.
  • BodilBerglund
    Racer x skrev 2013-07-19 21:57:11 följande:
    Hmm, sant å sant. Du tolkar det som att det är sant eftersom du redan så inbitet tror på tomtar och troll.
    tolkar vissa saker som sant ja och du gör bevisligen inte det så då vet jag vad du tror på.
  • BodilBerglund
    Racer x skrev 2013-07-19 22:30:12 följande:
    Är väl bara en enkel fråga att svara ja eller nej på.
    Kan svara dig när du slutar vara otrevlig. Du har visat vad du tycker så tack för det.
  • BodilBerglund
    Piia skrev 2013-07-20 06:10:53 följande:
    Jag som mamma skulle bli orolig över om barnet började prata med något jag inte ser. Skulle faktiskt ringa BUP för att rådfråga. Att  som en del ställa diagnoser på forum är absolut inte okej. Med BUP menar jag inte att något skulle vara fel på barnet, men jag som förälder skulle vilja prata med någon kunnig. Och skulle de sen vilja göra en utredning, ja då vore väl det ok. Men ingen förälder vill ju höra att deras barn skulle ha någon psykisk åkomma från andra på ett forum. Jag tror på att man kan ha kontakt med andar mm, men har även respekt för dem som inte tror på det. Att vara spydig mot dom som tror/inte tror är bara löljligt. Samma med Gud. Den tror jag absolut inte på, men många gör det, det är inget att förlöjliga.

    Kan du inte ringa anonymt om du inte vill uppge vem du och din dotter är?  
    Om du läser i tråden så har jag haft kontakt med läkare sen ett par år tillbaka och min dotter är helt frisk på alla sätt!
  • BodilBerglund
    Piia skrev 2013-07-20 07:42:55 följande:


    Du behöver inte skrika. Jag läser inte över 200 inlägg, utan svarar efter vsd jag läser i din ts. Om du har kontakt med läkare, varför frågar du då efter folks åsikter, du måste ju vara medveten om att du kan få olika svar, även såna som inte passar dig?
    vart har jag skrikit? Svarade bara på din fråga. Jag kan absolut ta att jag får olika svar och olika åsikter, svarade bara på din fråga och det är att jag haft kontakt med läkare.
  • BodilBerglund
    poirot skrev 2013-07-20 09:45:27 följande:

    Har du berättat för läkaren att dottern pratar "med andar"? Jag menar, det är inte lätt att ställa diagnos om man inte får all information ...
    ja det har jag gjort.
  • BodilBerglund
    poirot skrev 2013-07-20 09:43:39 följande:
    Det som slår mig är att ts pratar om psykiska problem som om det vore något skamligt.
    absolut inte skamligt i det!
  • BodilBerglund
    MrsPenn skrev 2013-07-20 09:50:18 följande:
    Om det skulle visa sig vara barn schizofreni eller psykos eller något sådant, så skulle nog tungan torka ihop i mun på de flesta av er. Säger inte att TS dotter är sjuk. Säger att för hälsans och husfridens skull sambor dottern få en koll hos läkare som vet vad de snackar om.
    men när ska man börja lyssna? hon har träffat kunniga personer som vet vad dom pratar om och det är inget fel på henne!
  • BodilBerglund
    boandersson skrev 2013-07-21 16:58:32 följande:
    Kan det vara du som påkallat din dotters sk synskhet? När man läser dina inlägg ser man drag av att du verkar stolt över detta och uppmuntrar det. Isåfall är det du som är den sjuka och inte din tös.
    Ser du drag av det? Jag har skrivit att jag varken säger "bu eller bä" när hon självmant berättat för mig vad hon sett/hört. Har aldrig frågat henne först eller pratat om dessa saker om hon inte frågat. Om du anser att jag uppmuntrar det genom att lyssna på min dotters tankar och funderingar och svarar på hennes frågor så ja då gör jag det. Och nej jag är inte sjuk på något vis, är en fullt frisk människa som lever livet till fullo.Solig
  • BodilBerglund
    Racer x skrev 2013-07-22 10:05:41 följande:
    Eftersom du tror på det så trollar din hjärna dig och du får för dig att din dotter pratar med "andarna".

    Och man är ser inte desto mer när man är liten. Tror ni att ett barn är fullvuxet i hjärnan och kan förklara precis allt som en vuxen kan?
    haha.... undra vem som behöver söka hjälp.
  • BodilBerglund
    Idorf skrev 2013-07-22 23:36:31 följande:
    jag tror inte de är nått fel på din dotter.

    jag tycker sånt här är väldigt intressant och de gör ju att man undrar ifall de döda verkligen gör sig hörtda. önskar jag fått den gåvan din dotter har.

    bry dig inte om dessa elaka kommentarer, låt din dotter få ha sina samtal.  
    Solig
Svar på tråden Min dotter pratar med andar på kyrkogården?????