• straw2008

    Ni som kommer in i tråden o briljerar med era perfekta vaginala förlossningar förstår ni inte att ni inte har något i tråden att göra ? Alltså ni har ju alla haft förlossningar utan några som helst komplikationer eller knappt smärtor (ni påstår att ni inte hunnit ha ont osv). Pröva krysta ut ett barn som fastnat med axlarna, ett barn som tas med sugklocka som släpper 4 gånger (fatta ångest för föräldrarna vet ni hur det låter o ser ut efter SMÄRTA PÅ BARN O MAMMA googla hematom sugklocka). Att BM säger, nu klipper vi eller du har spruckit hela vägen ? Att någon torkar bajs i rumpan på dig ? Att hjärtljuden går ner på barnet eller att mamman förlorat blod ? Att mamman måste lappas ihop efteråt i narkos ? Att veta att det inte finns någon utväg utan att du livrädd MÅSTE föda ditt barn vaginalt o ha en BM som ler lite o säger "lilla gumman det GÖR onte att föda barn" osv osv


    I kinamockaskogen.....
  • straw2008
    havtorn skrev 2013-08-14 12:54:20 följande:
    Jag undrar om du menade mig, jag lider av åsiktsinkontinens och var bara tvungen att ifrågasätta skribenten ovan mig som kallade sin förlossning jobbig då den låter väldigt enkel. Jag tyckte att min egen, liknande, var enkel. Det är inget jag briljerar med utan jag fattar givetvis att det inte är en prestation eller någonting jag själv har kunnat påverka.Jag vet ingenting om hur det känns att föda med sugklocka eller spricka hela vägen och är oändligt tacksam. Jag känner dem som har gjort det dock (även om det har gått bra för de flesta i likhet med mig själv). Jag brukar tänka att jag hade tur. Och det kan man ha även om man haft otur tidigare.

    Jag syftade på alla ingen nämnd ingen glömd som går in i en sån här tråd som handlar om förlossningsrädsla o briljerar med hur fantastiskt bra det gick att föda vaginalt.
    I kinamockaskogen.....
  • straw2008
    Juniana skrev 2013-08-15 21:04:06 följande:
    Är det inte bra då..? Hur menar du att man ska bemöta förlossningsrädda - genom värsta skräckhistorierna som inträffar en gång av tusen..?

    Jag själv ville knappast bli bemött av att "att föda är ingen stor sak, mer en baggis" utan snarare "jag förstår din rädsla o ska peppa dig allt jag kan till snitt om du så önskar"
    I kinamockaskogen.....
Svar på tråden Otroligt rädd för förlossningen