Ert bästa coleslaw-recept!
Vill göra en god coleslaw men misstänker att det är svårt(??) att få den god och krämig med mjuk vitkål! Ge mig era bästa recept! Gärna utan morot, den kommer ändå uteslutas.
Vill göra en god coleslaw men misstänker att det är svårt(??) att få den god och krämig med mjuk vitkål! Ge mig era bästa recept! Gärna utan morot, den kommer ändå uteslutas.
8 dl finstrimlad vitkål
3 msk majonäs(inte mager)
1 tsk dijonsenap
1 dl fet creme fraich
salt
Den blir bara godare efter någon dag.
Vitkål, morot i önskad mängd.
Salt, peppar, lökpulver.
Majonnäs och crème fraiche.
+ en skvätt konc. ananasjuice och sist men inte minst spiskummin.
Skippa moroten bara
Den finstrimlade vitkålen blir mjuk om du kramar den med lite salt och vinäger. Sen lägg till de andra ingedienserna.
Detta är världens godaste jag lovar.. Och den ska helst ätas dagen efter..
2 dl äkta majonäs
1 dl matyoughurt eller turkisk youghurt
1 burk finkrossad ananas
1 skalat rivet päron störta rivsidan
1-2 rivna morötter minsta rivsidan
1-1/2 Och riven vitkål beroende på hur mkt man vill ha i
3 msk grädde
riven vitkål med hjälp av osthyvel
rivet äpple
sås gjord av 2 delar cremefraiche 1 del hemgjord majonäs
lite senap, salt, peppar.
man kan tillsätta purjolök,/vitlök/gul lök om man vill. ha lite mer sting.
vill man ha lite matigare kan man tillsätta, vindruvor, ananas, russin valnötter, fruktcoctail. pasta
Vitkål riven på mandolin så den är riktigt tunn!
1 rivet äpple.
En halv rödlök riven på mandolin
Dijonsenap efter smak. (Det är även gott att göra med pepparrot)
Lätt cremé fraiché efter tycke
Några msk majonäs
Salt och peppar