Inlägg från: Anonym (mamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mamma)

    Hur få tag på mat? Svälter här :(

    Men lilla vännen, har du ingen bra kontakt med familjehemmet så du kan prata med dom och få nåt att äta, herregud man kan inte vara utan mat i 2 v, elr kan och kan det är ohumant år 2013. Och vad är det för jävla sockärring som inte fattar att du svälter elr har du inte sagt det? Herregud!! Pengarna kan gå in efter kl 18 också. kan också skicka pengar.

  • Anonym (mamma)

    Vilken tur att du fick tag på mat ts, kom ihåg att äta försiktigt, din mage är inte van med mat nu när du varit utan i två veckor, lycka till i morgon och säj till på skarpen.

  • Anonym (mamma)
    Anonym (BS) skrev 2013-08-15 01:23:42 följande:
    Många som är pollenallergiska tål inte stenfrukter och annat och äppleskal ingår i det man vanligen inte tål....
    japp, stämmer precis, jag är allergisk så också.
  • Anonym (mamma)

    Hur har det gått för dig TS? Har du fått pengarna och har Sociala varit hem till dig? Har tänkt på dig, fy vad hemskt att vara utan mat så länge, jag har ett barn som är 19 år och när jag tänkte på att han skulle sitta ensam och svälta och vara ledsen höll mitt hjärta på att brista, nä inga, varken barn elr vuxna ska svälta 2013.

    Men som nån skrev finns det många billiga alternativ, du kan också göra storkok av typ köttfärssås och chili con carne osv, köp storpack med köttfärs då brukar det oftast vara billigare.  Håll utkik efter bra klipp på mataffären. Jag är sjukskriven och min man har eget företag och i början när han startade upp det hade vi det kärvt, då har vi 3 barn också. Jag köpte ofta på extrapriser, storhandlade och kollade runt. Nyckelordet är planering för att få pengarna att räcka.
    Hoppas allt går dej väl och lycka till, det är bra att du har framtidsplaner, man når dit om man kämparGlad

Svar på tråden Hur få tag på mat? Svälter här :(