• passo

    pulled pork/pulled beef..

    Hej!! Har någon ett gott recept på pulled pork eller pulled beef? Vilket föredrar ni och varför? Jag tänkte testa det imorgon:))

  • Svar på tråden pulled pork/pulled beef..
  • passo
    Stokke skrev 2013-09-08 22:42:56 följande:
    Jag har gjort ICAs recept.

    Blev det bra och var det nöt eller fläskkött du använde?
  • passo
    Stokke skrev 2013-09-08 23:12:37 följande:
    Jag använde fläskkött. Jag hade i extra lök. Jag serverade med ett gott bröd, roccula, majs, tacosås, grönsaker. Supergott :)

    Ok tack! Jaså en bra hickorysås alltså, bra tips-tack!
  • passo
    Insatt skrev 2013-09-08 23:15:48 följande:
    Jag har läst att pulled pork är inkörsporten till grövre hipsterbeteende.

    Oj.. då kanske det blir beef för mig då hihiii
  • passo
    ivantanpadig87 skrev 2013-09-09 00:06:12 följande:
    Har lagat pulled pork enligt detta recept tre gånger nu, och alla gånger har det tagits emot med stående ovationer från middagsgästerna - testa! www.recept.nu/tina-nordstrom/soppor-och-gryto.../ 

    Tack Låter mycket gott! Mm blir sugen på att testa alla recept!
  • passo

    Ingen som har fler recept? Sjuk som jag är kommer jag få vänta några dagar med att handla till maten.....suck....! Hinner därför kika massor av recept!:)))

  • passo
    levande charader skrev 2013-09-10 12:49:11 följande:
    Jag brukar köra vitlök, chili, citronskal, färska eller frysta örter, lök, salt, peppar, färska tomater och ev nån soltorkad tomat i mixern till en sörja, i med lite olja och kladda på köttet, runt om köttet lägger jag klyftas lök och ibland mer vitlök. Det brukar bli gott.

    Låter gott! Änvänder du nöt eller fläskkött?
  • passo
    levande charader skrev 2013-09-10 13:59:17 följande:
    Jag har gjort både och, högrev och fläskkarre är det jag brukar använda. Ibland har jag i annat också, brukar ta lite vad jag har hemma men chili av något slag och vitlök är alltid med. Mina barn tycker inte om det där lite rökiga som många har i och jag tycker om att göra saker från grunden så därför kör jag på det.

    Ok förstår. . Ja lite sting vill jag nog ha i, så chili är givet! Om jag väljer att äta det med tacostillbehöver; vilket tror då du passar bäst, karre lr nöt?
  • passo
    Petrol skrev 2013-09-10 14:11:03 följande:
    Generellt tycker jag att fläsk passar bäst till pulled då jag upplever det som saftigare oavsett recept egentligen, givetvis lite beroende på hur man hanterar skyn etc och vilka övriga små variationer man har på sin köttklump,. Har själv en i ugnen nu på picnicbog med chipotlar, någon noname barbeque sås, morötter lök sambal och lite sesamolja att svettas med, tänkte jag skulle lukta på den en smula om en timme eller 4  och se vad som verkar saknas:)

    Ja fläskkött passar nog ypperligt till detta...kanske är det bäst att köra det först och senare när jag har mer erfarenhet av hur det funkar testa högrev eller liknande. ok rosepeppar har jag alltså INTE i, tack! Antitips är lika uppskattat de!!
  • passo

    Ååå ni gör det svårt för mig:)) men tack för recepten!!

Svar på tråden pulled pork/pulled beef..