Inlägg från: fladdertanke |Visa alla inlägg
  • fladdertanke

    "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"

    Murarn skrev 2013-09-23 08:42:13 följande:
    Jag vet inte vad som har hänt! Precis innan mens och ca 10 dagar framåt är jag en bitterfitta som aldrig kommer blir gravid.

    Men resterande 19 dagar är jag faktiskt väldigt glad och hoppas fortfarande på att det ska bli något :)

    Jag väntade först i 4 år på att min sambo skulle bli redo och nu har vi försökt i ett halvår. Tänk att vi ska försöka lika länge till sen ska jag få hjälp?? Sjukt! Jag som trodde jag skulle bli gravid med en gång!

    Tänk om det aldrig blir några barn?



    Ungefär så är de för mig med. Inte så lätt för sambon varken veckan innan mens eller under..
  • fladdertanke

    Hittade de här här på fl. Kanske inte någon större tröst men ändå något att hänga upp en liten gnutta hopp på.

    "Det tar i snitt 7 månader för en kvinna att bli gravid. Det är lika normalt att det tar 1 månad som 14 månader innan man får de där pluset.

    ***********

    Normalt sett är statistiken för par som har regelbundet samlag att bli med barn följande:

    25 % blir gravida inom en månad

    60 % inom sex månader

    80 % inom 12 månader

    90 % inom 18 månader"

  • fladdertanke
    linnea83 skrev 2013-09-23 09:13:19 följande:
    Då ar jag bland dom sista 15% då..OM det skulle ta sig innan nov/dec  då..Annars finns jag inte med i denna statistik =/..Fy fan!
    Juronjaure skrev 2013-09-23 09:27:16 följande:
    Vi har precis gjort utredning och väntar på provsvar...

    Usch vad deprimerande... Det är väl förresten samma här. 18:de försöket blir i nov.


    ååhh, de va inte meningen att ni skulle må dåligt av den.. Tänkte att det skulle vara lite tröstande att det iaf inte är ovanligt att det tar tid... förlåt!
  • fladdertanke
    Jessica 85 skrev 2013-09-23 23:51:46 följande:
    Jag måste bara få skriva av mig om en sak. Jag har en tråd som jag startade för ett tag sen som är riktad åt oss som närmat sig 30 eller däromkring och som längtar efter första barnet. Idag hade en person gjort två inlägg följande: "Kom ihåg att lyckas med livet innebär inte att Gud ger oss barn. Ni kanske har varit för själviska, arbete, karriär, hus och mkt oväsentligt för barn ?" Chan2: vi försöker att ha sex regelbundet för då missar man inte äl. Och det blir inte att vi bara har sex vid äl då heller för det skulle nog min sambo ha svårt för, att "bara" ha sex för att göra barn och prestera precis just då. Och sen säger jqg inte exakt när äl är heller utan hintar om att nu är det "mysvecka". Funkar bra hittills iaf men är nog svårare om man tar pergontime och gör vul osv. Man får väl vara lite lättillgänglig för när på dygnet det passar herrn bäst!     "Snacka om att vara paralyserad och spärra sig själv ! Är barn en rättighet eller en Gåva ?" Jag blir så arg att jag kokar. Hur menar denna människa egentligen? Att eftersom vi väntade så får vi skylla oss själva? Skulle man kanske hoppat på första bästa karl när jag var 22 för att eller vaddå? Naturligtvis är denna person bara ute efter att provocera och de har jag blivit men jag tänker inte skriva om det i den tråden för dom där kommentarerna förtjänar inget respons överhuvudtaget där. Men hur kan man vara så elak att leta reda på en sån tråd och göra såna kommentarer? en ensamstående pappa som tycker att man är patetisk för att man längtar efter barn. FY FAAAAAN!!   

    Usch. Jag tycker att du ska anmäla inläggen. Inte säkert att admi tycker att de är 'tillräckligt', men värt att testa. Jag blir sjukt ledsen när jag läser sånt, hoppas att personen blir bortplockad.
  • fladdertanke

    Åh bröllops mys och grejer!

    Här är vi båda 25 och bor tillsammans med vår hund på västkusten. Vart tillsammans i 7, 5 år och förlovade i två. Sparar pengar till ett litet hus. Båda med fast jobb, jag inom lss och han inom byggbranschen.

  • fladdertanke

    Åh, är så trött. Jobbar tredje kvällen i rad och imorgon blir det ett dagpass innan jag blir ledig för helgen. Hoppas äl konmer på söndag så vi får en chans..

  • fladdertanke
    Thotis90 skrev 2013-09-28 21:09:20 följande:
    Nu har jag börjat smörja med ProgesterAll. Skall bli spännande att se om det ger någonting eller om man känner av den
    Oförklarligt (och sekundärt) barnlös - hedblom.blogg.se

    Håller tummarna
  • fladdertanke
    annah84 skrev 2013-09-29 19:28:41 följande:
    Hej! Jag är ganska tyst här för jag försöker att inte familjeliva för mycket just nu. Men ni ska veta att det hjälper mig mycket att den här tråden med er fina tjejer finns. Extra tack till fladdertanke som startaden den! Det är så skönt att veta att man inte är helt ensam om sina ledsna, oroliga, arga, avundsjuka och deppiga tankar. Det gör det enklare att vara gladare i vardagen. Kram till er alla! Och du moder natur/öde/slump/gud/stork kom igen och ge oss våra + NU!

    Tack snälla söta du! Satt på tåget och läste detta och fick nästan en tår i ögat. De sjuka är att vi "bara" försökt i sex månader men de känns så jävla jobbigt. Jag vill att saker och ting ska ske direkt efter att man bestämt sig, lite otålig sådär genom hela livet. Att se att de finns tjejer här som försökt så himla mycket längre och ändå har gnistan kvar och så mycket vilja... Ni är fantastiska och de är så skönt att veta att vi ger varandra så mycket styrka och ibland kan skratta åt det här JÄVLA ELÄNDET. Massa kramar till er alla!
Svar på tråden "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"