Inlägg från: Hannah76 |Visa alla inlägg
  • Hannah76

    Har du smöret i kylen eller skafferiet?

    Förvarar smöret i kylen. Skulle aldrig förvara det i rumstemperatur.

  • Hannah76
    Singoallaa skrev 2013-09-19 10:38:05 följande:

    Okej, men vad äckligt om ni äter baksmör på mackorna, fy för.

    Vad är baksmör??
  • Hannah76
    Singoallaa skrev 2013-09-19 10:58:56 följande:

    Den är bara så hård och flottig och usch. Men bra till stekning eller bak :) Hde spyrt om jag ätit av den. Men thats me.

    Men smör är ju smör? Var i ligger skillnaden menar du?
  • Hannah76
    Kjell2 skrev 2013-09-19 10:55:56 följande:

    Något till flensost?

    Hahahaha usch!
  • Hannah76
    Singoallaa skrev 2013-09-19 11:21:54 följande:

    Okej. Men jag gör så OCH tänker fortsätta äta så. Aldrig att jag klarar av att äta kloss smöret :) på mina mackor. Men jag brer väldigt, väldigt sällan smör överhuvudtaget (bordssmör) på mackorna heller :)

    Menar du att det bir mindre flottigt om man tillsätter rapsolja?
  • Hannah76
    chrissandra skrev 2013-09-19 16:40:11 följande:
    Kul att läsa denna tråd.
    Baksmör, bordssmör och steksmör är helt nya ord för mig. Skrattande

    Vi använder smör till stekning och bakning men till mackorna har vi Bregott p.g.a. att det är bredbart direkt från kylen.
    Tyvärr har det blivit sämre efter det bara består av 75% fett, tidigare var det 80%.   

    Ordet bordsmargarin är bekant men används aldrig hos oss. Jag tänker på Flora, Lätt&Lagom och sånt när jag hör det.

    Precis så har vi det här hemma.Glad
Svar på tråden Har du smöret i kylen eller skafferiet?