Liten i April skrev 2013-09-18 21:37:15 följande:
Jojo, men här är vi 2 vuxna och 2 barn som äter mackor varje dag och jag steker ju dessutom saker dagligen. Menar att du inte kan göra av med det på ett par dagar och att det är rent ofräscht att förvara det på annat ställe än i kylskåp. Är det så att ditt skafferi håller 7-8 grader är det ju en sak men då är ju tråden onödig då det bara är en annan form av kylskåp- eller hur?
Det är inte ofräscht. Det står i ett svalt skåp, inte kylskåp men ca 10-15 grader. Håller sig mjukt och fint i sin lufttäta burk och tar slut på några dagar. Tror du verkligen vi skulle äta det om det smakade härsket? Och hur tror du man förvarade sitt smör, sin mjölk och grädde innan kylskåpets dagar? Jo, man köpte små paket och flaskor, hade dem i "svalen" och konsumerade inom några dagar.