Inlägg från: Tealhawk |Visa alla inlägg
  • Tealhawk

    Min 7-åring går i åk.3 - fråga på, jag svarar på relevanta frågor.

    Super för ditt barn om det mentalt är på samma nivå som tredjeklassarna. Önskar att jag hade fått hoppa upp en klass på lågstadiet. Då hade jag kanske tyckt att skolan var roligare. Det är ju kul att vara bäst, men man blir jättedåligt stimulerad.


    These are not the droids you're looking for
  • Tealhawk
    Anonym (J) skrev 2013-09-28 12:56:36 följande:
    Å inte tala om i gymnasiet , alla andra får gå på studentbal , vara på studentfester mm hoppas ni inte gjorde detta frivilligt som föräldrar för då blir jag mörkrädd , även om jag inte tror denna ts är på riktigt
    Vad babblar du om? Vi hade en tjej i vår klass som börjat skolan ett år tidigare = 17 vid studenten. Hon fick gå på balen. Hennes mamma satt vid ett bord i andra sidan av salen, de sågs en gång under kvällen då det var alkoholtest. Vi 18-åriga kompisar drack inte heller den kvällen för det finns inget behåll i att supa bort balen.
    På studentdagen fick hon vara med på champagnefruktosten med resterande klass och vi hade även en gemensam middag med klassen där hon också deltog. Det enda hon missade var studentskivan som var en total katastrof = hon sparade 400 kronor och slapp slösa bort en kväll.
    Utöver det så tog hon körkort först av alla i kompisgänget, för här är det inte så himla populärt att ta körkortet direkt när man blir 18.

    Och skoltiden är väl inte hela livet? Vissa människor föredrar äldre kompisar.
    These are not the droids you're looking for
Svar på tråden Min 7-åring går i åk.3 - fråga på, jag svarar på relevanta frågor.