• AsterA

    ni som fått pergotime dubbel dos!!

    Jag blev inte gravid av dubbel dos. Hade äggblåsor på gång men fick inte ÄL. Mina biverkningar var humörsvängningar och synrubbningar. Fick trippelkur cykeln efter och en äggblåsa växte till sig och jag fick ÄL på dag 21. Jag började varje pergokur på dag 2 i cykeln så rätt sen ÄL. Blev gravid på den ägglossningen med 1 barn. Jag kände av ägglossningen. Kändes mycket i äggstocken som släppte ägget. Innan det hade jag inte såna känningar. Hoppas dubbelkuren gör susen. Lycka till!

  • AsterA

    Tycker det är dåligt att han chansar sådär utan VUL. Dels kan han inte veta ifall det är flera ägg som mognar och släpper då och heller inte om du faktiskt får ÄL. Jag fick göra VUL 1-2 gånger varje cykel. Första runt dag 16 och andra lite senare ifall det fanns äggblåsor som var stora nog. Just för att se ifall de fortsatte växa och släppte. Fick även lämna blodprov för att se om ÄL verkligen inträffat. Då mäter de progesteron i blodet.

    När det gäller ifall man får mer ÄL-känningar med pergotime så vet jag inte men kan tänka mig att man känner mer ifall man släpper fler ägg. Själv får jag inte ÄL alls utan någon form av stimulans.


    mamiama skrev 2013-10-03 21:14:29 följande:
    Tack?

    På dag två? Jag ska börja på dag 5 i cykeln. Och då skulle man få ÄL ca på dag 12-14 sa han.... det bästa är ju om man känner av ÄL vilket jag redan gör, men e rädd för att det blir mycket värre. Grattis till att det fungerade och att du blev gravid! :) 

Svar på tråden ni som fått pergotime dubbel dos!!