Inlägg från: Anonym (big mama) |Visa alla inlägg
  • Anonym (big mama)

    Till alla er som har komplex för era bröst!

    Anonym (Bröst-ångest) skrev 2013-10-06 20:18:01 följande:

    Har man fått pikar om hängtuttar av en man, och min nuvarande kille (som ska lämna mig) aldrig kommenterar mina bröst, är det ju lite svårt att känna sig bekräftad att man duger som man är! Kanske därför man lägger ut en bild här för att höra sanningen??

    Jag är inte typen som ställer mig naken framför spegeln och uttalar mantran: dina bröst duger, dina bröst duger. När jag SER att de är hängiga, osymmetriska och ådriga. Jag vill åtgärda dom om det går. Ska försöka med styrketräning och massage på salong. I en perfekt värld duger alla som vi är. Problemet är bara att världen är ytlig, inte perfekt. 
    Jag tror att du har haft otur med killar bara. Världen må vara ytlig, men alla i världen är inte ytliga. Du kan för det mesta se på folk vilka som värdesätter ytan mer än innehållet. Det är inget fel på dina bröst och en dag kommer du att träffa en man som älskar hela dig, från topp till tå.
  • Anonym (big mama)
    Anonym (Bröst-ångest) skrev 2013-10-06 21:35:10 följande:
    Nej, jag tror hon är stolt över sina bröst eftersom hon visar upp dem. Och det är bra för henne. Men vi är alla olika, och jag skulle ALDRIG säga något taskigt till en tjej med sådana bröst varken face to face eller i ett forum. Men rent privat (tvivlar på att den tjejen läser här) så tycker jag inte de brösten hade varit ok om de suttit på mig. Men jag önskar jag vore stark nog att inte bry mig. Nu är jag inte det.
    Men om du tycker att hennes är fulare än dina kanske du kan få lite proportioner på ditt eget problem? Dina bröst är helt normala.
  • Anonym (big mama)
    SpanskaFlugan skrev 2013-10-06 21:39:09 följande:

    Men det handlar inte bara om tjejen på bilden. Det handlar om att en annan kvinna här på FL ser den där bilden, inser att hennes bröst ser ut precis så och läser din inte särskilt snälla kommentar och får negativa tankar om sina bröst, tror att de inte duger och att ingen kille kommer att gilla dem. Genom din negativa kommentar om brösten forsätter du att bidra till att kvinnor inte känner sig nöjda med sina bröst.
Svar på tråden Till alla er som har komplex för era bröst!