Guacamole
passo skrev 2013-10-13 10:31:27 följande:
Haha!! Näe det är inte guacamoleFör att kryddblandingen redan är klar? Vad är skillnaden om jag tar alla kryddor var för sig eller en redan färdig mix?
Jag har i gräddfil bara för att jag föredrar den lite krämigare. Sen om någon mexikan tycker att det är en styggelse, well.. Jag tror att italienare skulle tycka min bolognese var en styggelse den också. Spela roll ;)
Jag äter "nästan-guacamole" till allt möjligt. Kan ha det på sallad, till en bit kött, till tacos, nachos, vad som :) ibland bara som dip till chips.
Men man måste ju få ändra ett klassiskt recept och ändå kalla det för samma sak. Annars har jag aldrig gjort köttbullar med gräddsås, för jag följer inte receptet till punkt och pricka, aldrig gjort lasagne för jag hittar på lite själv, aldrig gjort pannkakor, definitivt aldrig gjort spagetti bolognese.