Inlägg från: Anonym (mor vid 23) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mor vid 23)

    Gnälliga föräldrar på förskolan

    jag såg under inskolningen av min 3åring alldeles för många barn som grinade av att dom frös, men ofta hade dom inga fler kläder att få på sig, och en fröken fick gå in med dom kallaste barnen (detta var i november, runt -5grader)  väldigt dåliga rutiner vid magsjuka, de gick runt i 3månader, och min dotter var 15timmars,så ja höll henne hemma när de gick som värst, många andra 15timmars barn var där till vilket pris som helst, vissa ville lämna dom på loven med.. och ja de funkade tydligen för några.. tycker synd om dom barnen som måste vara där (för deras föräldrar jobbar, eftersom alla 15timmars barn tar så mkt plats, och gör att de blir överfulla avdelningar.. )  jag tog min dotter ur denna förskola när hon inte ville dit för de va så bråkigt och stökigt med 20barn på 2½ fröken.. och nästa år börjar hon i skolan, och kommer inte gå på fritids för ja kommer vara föräldraledig då..  hon vill inte leka med dom som är vilda och stökiga, utan leker då hellre själv.. men lugnare barn leker hon jättebra med..  hon är snäll och omtänksam, är den som först hjälper ett annat barn upp om dom ramlar, ger gärna en kram, och ger bort gossedjur..

    de skulle vara lite bättre blandning på personalen på avdelningar, inte en hel avdelning med unga tjejer som fröknar, utan lite mer blandat med äldre mer vana..    tyvär har vi inga dagmammor i vår kommun.. annars har ja valt de ist..  de har varit mitt drömyrke sen ja va runt 10år..

  • Anonym (mor vid 23)

    på en kompis dagis är de nå knäppa föräldrar som tvingar barnen att äta lchf å dom är skitsmå för åldern.. kompisen har flera gånger hört klagande om potatis.. urs, de är barnmisshandel tycker ja!
    men själva är föräldrarna runda och ses ofta utanför pizzerian..  fattar inte att personalen går med på att ge vissa barn enligt lchf.. men dom kommer knappt ihåg vilka som ska ha allergikost..

  • Anonym (mor vid 23)
    Anonym (j) skrev 2013-10-13 21:03:10 följande:
    Förskolan ska inte gå med på att servera LCHF till barnen. De barn som erbjuds specialkost är de som behöver det av religiösa skäl eller pga hälsa.


    allergier är självklart, och ska vara väldigt noga.. men om ja tex ville att mitt barn skulle ges viktväktarmat skulle nog soc kontaktas, men lchf är tydligen okej, iaf på vissa förskolor..  

    här hemma äter barn normal husmanskost med varierande grönsaker och frukt varje dag.. däremot lite snål med godis och dricker inte socker, bara på kalas med andra barn, annars gillar vi loka med smak som findricka..

  • Anonym (mor vid 23)

    vi hade köpt nya gummistövlar och ställt på dagis, hon hade aldrig använt dom.. hon hade inte varit där på några dagar, så stod hennes NAMNADE gummistövlar på en annan barns skohylla, nästa gång på ännu ett annat barn hylla, och de syndes att dom va använda.. ingen annan hade ens samma färg på sina stövlar.. 

    jag hade nyss skolat in så ja hade varit där mkt och kollade vad dom andra barnen hade för kläder just för å få ett hum om vad som behövs,för de fick vi ingen info alls om..   de tycker ja är dåligt att låna ut bara för nån inte är där... började ta hem hennes kläder när hon inte skulle vara där dan efter.. men sen slutade hon ,de va inte bara kläderna de inte va bra med.. 

    ang allergier så frågade ja om dom ville ha läkarintyg, nejdå de behövs inte sa dom, sen ringer dom en vecka senare å säger att en vik satt vid henens bord och hon visste inte...   jaha, men de ska inte få hända lixom..    

      tex hon hittade inte nån fröken hon kunde tala om för att hon behövde kissa (ute på vintern) så tillslut kom de i kläderna, de märkte dom när hon klädde av sig sen, för hon hade inte hittat nån att säga till.. 3år,väldigt bra på att prata och torr sen över 6mån...  personalen kan ju inte bara försvinna när barnen är ute.. nej, vi har skrotat dagis helt..

Svar på tråden Gnälliga föräldrar på förskolan