Inlägg från: konichiwa |Visa alla inlägg
  • konichiwa

    Gnälliga föräldrar på förskolan

    Jag tycker att det är jättebra när jag hittar gnäll på föräldrar på Familjeliv :) Då kan man kolla så att man själv inte är jobbig. Jag vill gärna bli tillsagd om jag gör något tokigt nämligen, men jag kan tänka mig att det ibland kan vara svårt som pedagog att "gnälla" direkt till föräldrarna. Första året tyckte jag att det var jättesvårt att komma in i alla rutiner med kläder som skulle med osv. Sa till pedagogerna att de gärna fick säga till om mitt barn behövde komplettera med något som jag inte tänkt på. Men det kanske också är störigt?

    Nu har jag i och för sig mitt barn på en jättebra förskola (föräldrakooperativ) där vi föräldrar dels känner varandra och så känner vi personalen. Det kan jag verkligen rekommendera.  

  • konichiwa
    Cornellia skrev 2013-10-13 22:16:27 följande:
    Nej. 

    Att skriva en lapp på anslagstavlan (som alla ser varje dag!) måste ju vara vettigare än att kräva att alla föräldrar surfar in på dagisets hemsida varje dag?  
    Vi har en anslagstavla som jag alltid glömmer att kolla på. När man står där och svettas med en unge som vägrar ta på sig det ena och det andra så får jag tunnelseende :) Som tur är så skickar pedagogerna ut info via mail. Dels en övergripande planering varje termin och påminnelser nån vecka innan. Men jag vet att vissa föräldrar älskar anslagstavlan. Folk tar väl till sig information på olika sätt helt enkelt?  
Svar på tråden Gnälliga föräldrar på förskolan