Inlägg från: Meus Veritas |Visa alla inlägg
  • Meus Veritas

    KOL, lungcancer och hjärtinfarkt

    Ja eller så slutar man rakt av som jag utan en massa ersättningar.....

    Poängen är väl ändå att få ut all skit ut kroppen även nikotinet. Att lura sig själv att man slutat och ändå suga i sig nikotin kan väl knappast va bättre? På 24 timmar är nästan allt nikotin ute ur kroppen varför pumpa i mer?

  • Meus Veritas

    Fast alla KAN sluta o det är egentligen inte så svårt som man intalar sig. Jag är själv just nu mitt uppe i att sluta röka så jag talar själv av närstående upplevelser. Som rökare bör man ställa sig ex antal frågor. Tex: varför röker jag? Tycker jag att det är gott? Vill jag verkligen sluta? ALLA kan sluta röka och att gå runt o intala folk att det är ok bara du byter ut ciggen mot en elektronisk cigg så blir du åtmindstonde inte sjuk. DET är ju bara fel! Nikotin är en drog, hur gärna än alla rökare förnekar det så är de drogmissbrukare.

    Kan tipsa om Alan carrs bok: Äntligen ickerökare, läs den samtidigt som du röker så kommer du sedan fundera på varför du gör och tänker som du gör och inse att du inte är unik utan att i stort sett alla rökare fungerar på samma sätt

Svar på tråden KOL, lungcancer och hjärtinfarkt