• MTLL

    Vill du anta utmaningen?: Köpstopp och sparmål 25 oktober 2013- Juni 2014

    juliazim- just nu gäller dag för dag-metoden, haha... Handla bara det nödvändigaste och inget mer!

  • MTLL

    Gbgumman - härligt, allt går när man har drömmar, planer och mål! :) Idag e det en ny månad och våra icakort har kommit. Ska ner imon tänkte jag och avsluta våra vanliga icakort som är rena bonuskort och överföra saldot till våra nya och sätta in månadens matpengar då också, så vi slipper detta med flera kort. Ska också avsluta min ena bank nästa vecka, helt onödigt att ha den kvar.

  • MTLL

    Gbgumman - mål e jätteviktiga att ha! :) Härligt att ni kan lägga undan så pass mycket :) Själv kör jag en köpstopp i februari, månaden e kort och jag kör så det ryker! :)

  • MTLL

    Har rensat ut vårt datarum och lagt ut allt på FB loppis, snart fått in lite över 700kr! Sen igår kväll! :D Alla bäckar små Har börjat använda Icakortet till alla inköp, ska bli intressant att se om det blir någon skillnad.

  • MTLL

    Nästa månad blir som denna - endast mat + bensin. Fick både vattenräkningen och skatten på bilen. Funderar starkt på att lägga undan lite pengar varje månad i ett kuvert till nästa års bilskatt! Så man känner att det inte blir några problem. Har också tänkt att den summan vi har handlat för på Ica kortet ska sättas undan med denna lönen som kommer, då har vi ju redan den räkningen betald :) och göra så varje månad! Ska även sätta in matpengarna på Ica kortet och endast handla det med, vilket jag gör, men maken använder fortfarande bankkortet, eftersom han inte vill att räkningen ska växa på kortet! Har försökt att förklara varför vi gör på detta sättet istället, men får väl försöka igen!

  • MTLL

    Fick 900kr i löneökning, väldigt nöjd :) Köper mindre saker, köper bara genomtänkta planerade inköp! Härligt att det går bra för er! Ska iväg på en weekend i maj då det kommer att gå ca 4000kr, sen e det juni och skattepengarna kommer och då ska det betalas av småskulder så jag längtar till att betala räkningarna i juni :D

  • MTLL

    Kikade på skatten, ca 19500kr, rakt in på lånen, så när vi betalar räkningarna i juni så kommer vi ha ca 6000kr mer i mån, skönt!

  • MTLL

    Har händer det inte så mycket mer än att vi betalar av så mycket vi kan! Längtar till att betala räkningarna i juni - bara 3 månader kvar. Med skatten jag får tillbaka så kommer våra utgifter minska med x antal tusen / månad :)

  • MTLL

    Gbgumman: härligt att sitta och planera och boka! :) Själv blir denna månaden ungefär +-0, men i april skriver vi ner varenda krona som lämnar kontot! Tycker inte att vi har gjort någonting i mars men det har gått helt för mycket pengar! :(

  • MTLL

    Än så länge går det bra! Har handlat efterrätt igår, skulle ha med det till vännerna, annars ingenting på hela veckan! Min man har endast tankat. Vi har frysen fullt med köttfärs, kyckling och fisk :) Ska förhoppningsvis hinna med storkok under helgen :) Hur går det för er andra?

  • MTLL

    Stokke - (en dum fråga) hur kollar man upp vilka företag som tar extra avgifter? Var hittar man infon? ð???

Svar på tråden Vill du anta utmaningen?: Köpstopp och sparmål 25 oktober 2013- Juni 2014