• siri89

    Pergotime november 2013, tagning ett: action

    Har gjort första nu i oktober. Fick äl dag 22 troligen enligt VUL och väntar nu på resultatet!!:) hoppas de går bra!

    Jag fick mensen typ 5-6 dagar efter sista tabletten som skulle framkalla mensen... Lycka till nuð???

  • siri89

    Därför inge äl. Har börjat försöka bli gravid nu men valde att köra på med pergon på en gång då äl är ett måste ju, lönlöst annars.

    Åt provera innan och fick mens dag 5 efter sista tabletten så kan ta löngre tid än vad de står på förpackningen!

  • siri89

    Thestrange: Ja egentligen är de väl inge smart att ligga innan vul om man inte vet... Risken finns ju isåfall att de blir många! Spermierna lever ju fler dagar i kroppen och man ska ju ha sex dagen innan äl egentligen!
    Så nog lika bra att låta bli, skulle jag tycka!

  • siri89

    Har inte heller fått berättat för mig att man ska ta gravtest på 35 dagen. Är de oavsett vilket dag man hade ÄL? Min var ju ganska sen, dag 22... Jag vet ju inte min bim då jag aldrig har mens annars... Läst de brukar vara 12-14dagar efter ÄL, någon som vet? Tagit gravtest i måndags och onsdags men negativt, kanske för tidigt..? Men har inte fått mens än, men de kanske jag får snart...

  • siri89

    Idag börjar jag min andra kur och hoppas de går denna gång! Hade ett fint ägg sist men de tog sig inte! Så bara köra på igen:)!

  • siri89

    Oj, fyrlingar kanske? Fick du inte sexförbud eller körde du på ändock?
    Chansen blir väl större får jag för mig om man har mer än en blåsa så de kan säkert vara något, eller några:)

  • siri89

    Siri89 BIM 27 dec, har ju inte mens annars i princip men min första pergokur var cykeln 38 dagar så får väl se!

  • siri89

    Hade också alla gravsymtom under första pergokuren. Hur mycket flytningar som helst, illamående, molande värk väldigt tidig och som hugg i magen, metallsmak i munnen. Jag trodde verkligen jag var gravid men icke!
    Pergon verkar ge liknande gravsymtom, typiskt nog...

  • siri89

    Gammal i tråden men jag kan va med på bim-listan om de går för sig:)
    Siri89 21dec
    Pergo andra kuren enkel.

    Gick på vul dag 17 då jag fick äl så sent på första kuren, dag 22. De såg två ägg på drygt 7mm bara så de såg "kört" ut. De sa att äl efter dag 22 tappar "färskheten" lite. Gick på vul på dag 22 och då va allt borta, fanns lite vätska som iofs tydde på äl men känner att de har växt med cirka 1,5mm per dygn innan så varken jag eller doktorn trodde de var troligt att jag haft äl.

    Tog progesteronprov i måndags och fick resultat idag och nog har jag haft ÄL. Trodde denna kur vart misslyckad men glad nu och får tänka om! Vet dock inte när äl var exakt då men kanske dag 21 och hade sex 1,5-2dygn innan de... Så man ska nog köra på va de än säger på vul! Han sa att storleken dem ser inte alltid är korrekt för de är svårt att se i alla vinklar osv... Hade jag vetat detta hade man ju myst mer:) äl stickor funkar inte på mig heller:(
    Känns som en kur gått åt skogen bara nu men vi får väl se! Spermier ska väl klara sig några dagar men känns som oddsen är mindre...

  • siri89

    Jag fick mens tyvär:( kört en tredje kur nu... Får vi väl se! Sist så sa de på vul att de inte blev någon äl men tydligen vart det de ändå då mensen kom så vi mös ju inte då vi skulle så de var ju synd men nu ligger vi.

Svar på tråden Pergotime november 2013, tagning ett: action