• zeraff

    Bra dejtingsidor?

    Josun skrev 2013-11-24 23:51:33 följande:
    Så bara HP som gäller då? Är männen mest seriösa där eller vad är anledningen till att många tipsar om den?

    En till nackdel med den är att inte så många är inne här uppifrån (västernorrland)  på den sidan verkar det som. Eller jo... Men de flesta verkar vara stammisar som bara chattar. Det är åtminstone ungefär samma folk som är inne som för något år sedan då jag gick med.
    Den rekommenderas kanske för att den är gratis, jag vet inte.

    Du kan ju kolla utanför Västernorrland (älskar Sundsvall btw), även om det är lättare att träffa någon i samma stad eller grannstad.
    Det går även att hitta någon här, även om jag har fått många opassande PM så har jag även haft intressanta diskussioner där med personer som jag börjat gå lite OT med i en tråd. Men då är det samma sak där, de flesta bor i södra Sverige. Jag förstår inte vars alla norrlänningar håller hus på internet.

    Jag tycker det är lättare att hitta ragg än någon som det går att prata med.
  • zeraff

    Det är klart det blir svårt med barn i bilden, det går inte att sticka hur som helst och när som helst. Sen är det svårt att träffa folk ute på stan också. Du kanske skulle byta jobb? :)
    Nej skämt åsido, dejtingsidor är inte så mycket att hänga i granen tror jag. Det finns dejtingtrådar här på FL har jag sett som du kan börja skriva i eller så startar du en egen med lockande rubrik.

    Jag bor högre upp än vad du gör och oftast känns det som att folk bara hänger på facebook, de har ingen aning om vad twitter är och är knappt på forum. På sin höjd att de läser på Flashback när de vill veta skvaller om brottsfall.

  • zeraff
    Josun skrev 2013-11-25 01:16:51 följande:
    Vet att det finns någon form av dejting trådar men det verkar mest diskuteras hur dåligt eller bra dejtandet går (ungefär som denna tråd i och för sig). Tycker inte det har känts som läge att ragga på någon åtminstone. Och sedan har åldersskillnaden oftast varit ganska stor.

    Jo... Detta facebook är både jättebra och jättedåligt. Jag tycker folk verkar falla tillbaka lite på communities nu då de har insett att det kanske inte borde skrivas vad som helst på FB. Men även på communities verkar folk hålla sig inom redan etablerade grupper och har svårt att prata med nya.

    Och sexsidor för att hitta ragg är ett skämt för killar men funkar säkert hyfsat för tjejer även om det blir för mycket att välja mellan vilket troligtvis leder till att det ofta väljs "fel" :) 
    Det bästa är väl att vara med från starten i en sådan tråd innan alla blivit familjära och har pratat med varandra i x antal inlägg, då är det svårt att komma in.
    Diskutera saker som intresserar en och så hänga med på träffar, jag vet några par som träffats på det sättet. Twitter är också ett ställe där det går att hitta någon, jag följer minst tre par som träffats där och sedan blivit tillsammans.

    Sexsidor har jag aldrig varit in på, jag blir avskräckt när jag vet vilka meddelanden jag har fått här haha
Svar på tråden Bra dejtingsidor?