• Iskristall

    Jag har försökt puffa på den tråden. Den har inte flyttat bara blivit inaktiv. Men vi kan göra den aktiv igen om ni är med och skriver barn11 och joemal!

    Eller så gör vi den här aktiv och skriver här

    Hur länge har du tempat joemal? Jag har tempat och fört kurva på FF sen i somras, juni närmare bestämt.

  • Iskristall
    Reflexen skrev 2014-01-09 16:42:27 följande:
    Jag har tempat i två månader och tycker det är jättespännande. Kul att se hur kroppen beter sig
    Ja, visst är det! Och jag tycker det är jätte bra att jag kan se när mensen kommer. Jag är pco(s) och tidigare hade jag noll koll.. mensen kom lite som den ville. Men nu, nu har man (för det mesta ) koll!
  • Iskristall
    joemal skrev 2014-01-10 07:33:38 följande:
    Välkommen

    Jag tyckte att min kropp betett sig ganska lika varje cykel, men denna gången har jag lägre temp än vad jag brukar efter ägglossning. Har det hänt er någon gång?



    I min förra cykel låg jag lägre i temp efter äl, så ja, det har hänt mig. Men då hade jag också en lite längre cykel så jag vet inte om mina erfarenheter går att jämföra med pga min pco(s)?
  • Iskristall
    Communitygrodan skrev 2014-01-10 09:32:15 följande:
    Hur mycket lägre ligger du än vanligt? Riktmärke bör vara upp till 0.5 höjning och ultimata tempen 36.7-36.9 om du tempar oralt. Känns som att jag har hört att flera legat så i december/januari. Min ytterst amatörmässiga bedömning ligger på att många har varit mycket lediga, man hållet lägre tempo överlag och äter mer mat!



    Du är så klok grodan! Och sen tänkte jag att kanske det mörka dec/jan vädret kanske gör sitt till också?!

    Vi borde utföra forskning på det här grodan

    Det är spännande!
  • Iskristall
    Sweetie skrev 2014-01-10 11:16:16 följande:
    Jag köpte progesterall för att öka min lutealfas samt att jag haft några tidiga mf och skulle det ta sig så kan det kanske hjälpa till på traven så att kroppen inte stöter ut det pga låg progesteronhalt, samt för att lindra min pms.  :D Så en massa goda ting i en liten tub mao. Solig
    Aha ja, då låter de toppen. Du får uppdatera om du får några effekter av krämen! Så hoppas vi på ett plus som stannar kvar!
  • Iskristall
    Tjogge skrev 2014-01-14 08:17:22 följande:
    Hej! Här är en som också börjat m tempen! Dock bara en cykel men jag har oregelbunden mens så min senaste cykel varade i 86 dagar så blev ett långt diagram ;) tempen gjorde en fin dipp och i samband med det så testade jag positivt ÄL. Dock lossnade inget ägg men det startade heller ingen mens( och ingen ökning alls i tempen) så fick ta läkemedel för å få igång blödningen. I samband med tabletterna så höjdes min temp o sjönk vid mens precis som det ska göra.

    Var hittar man det senaste diagrammet på fertility friend? Jag kan inte hitta den (om jag skulle vilja jämföra)
    Hej Tjogge!
    Jo, jag förstår att det blev ett långt diagram på 86 dagar. Jag har som sagt också oregelbunden mens och tycker detta med tempande är en jättebra koll just då för att man då kan förutse lite mer om när mensen kan tänkas komma. Trist att du inte fick nån ÄL!
    Vad jag har upptäckt iallafall på min FF mobilapp så kan jag inte där se eller söka upp tidigare kurvor. Men loggar jag in på FF i datorn så har man alla diagram där, sorterade på startdag för varje cykel i den lilla rutan uppe till höger där det står "overview" Hoppas detta kan hjälpa dig att hitta dina tidigare kurvor för jämförelse.
  • Iskristall
    Sweetie skrev 2014-01-14 09:07:54 följande:
    Hej... BIM idag... Plussade i förrgår på morgonen... Sen fick jag lite rostbruna flytningar förrgår kväll och igår kom syndafloden och tempen sjönk från 36.8 till 36.4! 

    Så trots progesterallkräm, 40 mg om dagen, så kom syndafloden innan BIM.

    Min cykel har varit fucked up sedan mitt mf i september.  Lutealfasen minskar hela tiden och jag blir knäpp!! 

    Så nu tänkte jag ringa och boka tid för en koll och kolla upp mig lite... 

    KRam på er
    Nää vad trist Sweetie! Ja, du gör rätt i att boka tid för kontroll. Du behöver kanske starkare progesteron än krämen?

    Kram!
Svar på tråden Tempar/Fertility friend