• Reflexen

    Tempar/Fertility friend

    Hej Fjällsippa!

    Jag vet inte hur rumstempen påverkar ens egen temp. Har inte tempat under de varma sommarveckorna, så har ingen egen erfarenhet. Har nån gång vaknat varm o svettig o då haft lite högre temp, men det kan ju vara en släng av feber oxå

    Hoppas att din temp håller sig hög nu då! Spännande dagar

  • Reflexen

    Typiskt, Fjällsippa! Bättre lycka nästa gång, då!

    Zora: jag tror att den annorlunda tempen beror på att du gått upp innan du tempade. Har sett jättestora skillnader på hur länge jag varit vaken. Hur var tempen idag?

  • Reflexen

    Är det nån av er som har problem med ff-appen? Jag har gratis-versionen i min iphone. Har svårt att se kurvan, den bara laddar utan att bilden kommer upp. Det står att det är fel på anslutningen o att jag inte kan logga in. Ibland kan jag heller inte skriva i tempen, m samma felmeddelande.

    Har inte vågat ta bort appen o installera om, är rädd att alla gamla siffror ska raderas. Nån som vet/har tips?

  • Reflexen

    Hej o välkommen, E88!

    Jag kan inte heller säga nåt utifrån ditt diagram, du är nog så illa tvungen att härda ut o tempa en hel cykel innan du kan tyda tecknen lätt. Fast om du har tur så slipper du det o får ett plus om några dagar

    Zora: jag skulle ha tagit bort den låga tempen, eftersom du vet att du inte tempade som vanligt den gången! Den gör ju ingen direkt skillnad eftersom den ligger mitt i lutealfasen, men lite snyggare blir det ju utan

    Min kurva ser helt kocko ut sen missfallet. Har mycket lägre temp än förut o den hoppar upp o ner helt utan logik. Ska byta batteri o se om det blir bättre.

  • Reflexen

    Jag har en termometer som piper en del, men den verkar dock inte störa dottern nämnvärt de mornar hon sover hos oss. Om jag ska skaffa en ny, vill jag ha en som mäter riktigt fort. Min tar närmare en minut på sig.

    Zora: tycker ni att lady compen funkar bra som p-medel? Jag gillar inte hormonbaserade p-metoder, så vill ha alternativ när det är dags att skydda sig igen.

    Anv inte ÄL-tester.

  • Reflexen

    Lady comp låter ju bra, ungefär som att "bara" tempa m ff, fast med prognoser för ett dygn framåt.

    För mig är inte spiral så lockande. Har rikliga blödningar o då är kopparspiral inte så bra.

    Anv p-piller innan dottern o kondom efter det. Om jag inte hittar nåt annat, så blir det väl kondom i fortsättningen också.

    .

  • Reflexen

    Zora, det blir svårt när barnen väcker en så man måste tempa "fel" tid.

    Kurvan ser ju helt normal ut, lite hoppig bara. Håller tummarna för att du inte får nån sänkning!

  • Reflexen

    Tråkigt E88!

    Man kan inte se på tempen att ÄL är på gång, får en höjning först efter att ÄL skett. FF gör en uppskattning om när de fertila dagarna är, men absolut svar får man först när ÄL konstaterats.

  • Reflexen

    Nä, det är säkert så. Synd!

    Själv går jag o längtar efter mensen. Jag hoppas den kommer snart nu, så jag ser att kroppen kommer igång efter mitt mf i juli. Knasigt, det där - alltid är det nåt

Svar på tråden Tempar/Fertility friend