• jyns00

    någon som planerar syskon 2016/2017?

    Vi önskar att få syskon nästa år :) vi vill börja försöka i maj! Det ska bli så spännande!!
    Jg jobbar som förskollärare, är 27 år och min dotter är 2 år. Hon blir 3 i november :)

  • jyns00
    LyCKa55 skrev 2016-03-31 07:38:43 följande:

    Verkar lite dött här;) Är bara jag som skriver.

    Kan informera om att vi började försöka i mars eftersom det kan ta lite tid. Men jag är visst rätt fertil. Plussade svagt igår och fick detta idag:)

    Går det vägen blir det ett syskon i början av December


    Grattis ???? hur känns det?

    Nu är det dags för oss att börja försöka, slutar med p-pillrena idag. Ska börja jobba på nytt jobb i augusti men jag får väl ha en liten kula på magen när jag börjar om det går fort att bli gravid. Fast det får ta den tid det tar ingen brådska. Hur går det för er andra?
  • jyns00

    Det spänner i brösten, ont i ländryggen och innan spände det till runt äggledarna. Brukar aldrig känna så här vid mens men jag kan ju omöjligt känna graviditets symptom nu efter att vi började göra barn för 2 1/2 vecka sen, väl?
    Det måste vara mens :/ bara vänta och se! ????

  • jyns00

    Ni som försöker, dricker ni alkohol under tiden ni försöker eller ni slutar helt med det? Det är det tuffaste nu att folk snart kommer undra varför man inte dricker under fester, de förstår direkt...

  • jyns00

    Men det är de spm är jobbigt tycker jag, för man går kanske ett par månader utan att bli gravid. Ni som försöker hur fort gick det med ert/era barn att bli gravida?

  • jyns00

    Första barnet gick det på första försöket, nu gick det inte direkt. Vet inte om det beror på att jag slutade med p-pillerna och kroppen inte är o balans. Sköt upp mensen också innan jag slutade med dom. Hoppas på andra försöket nu, blir så deppig om det inte går

  • jyns00
    LyCKa55 skrev 2016-10-15 07:47:13 följande:

    Hallå! Nån mer som rör sig här inne? Är nyfiken på om fler blivit gravida???? Jag skrev visst det sista inlägget med ser jag o inga svar. Lite trist...

    Själv är jag iaf i v.33 från idag???? Börjar närma sig. Känns lite läskigt då det gått fort utan att man riktigt hunnit med att tänka på det.


    Jag är i v19+5 idag :)
  • jyns00
    LyCKa55 skrev 2016-10-15 21:03:10 följande:
    Okej:) Det går frammåt:) När har du BF? Februari? Jag har BF 9dec
    Oj! Det är snart :D jag har BF 5 mars!
Svar på tråden någon som planerar syskon 2016/2017?