• LillaLinnea

    Ni som varit kk med erat ex!

    Jag har också varit kk med ett ex. Han var min absolut första pojkvän. Vi hade inte varit tillsammans, knappt setts alls, på fem år när vi började ses igen. Och jag fick definitivt vissa känslor, men inom mig visste jag att det aldrig kan bli något bra med denna kille. Han har alltid varit bra på att ge bekräftelse på att man är sexig, attraktiv osv. men inte så mycket på att ge bekräftelse för ens personlighet. Vi hade i alla fall det bästa sex som jag hittills haft med någon.

    Han skrev bland annat i ett sms att han kände sig lite kär. Och trots att vi bestämde att vi inte skulle ha känslor för varandra så betedde han sig svartsjukt när jag träffade andra.. att han låg runt med andra tyckte han inte var ett problem. Han försökte tvinga mig att säga "puss" när vi snackade i telefon.

    Jag tror att vi båda kände ungefär lika mycket för varandra. Det är en slags ömsesidig kroppslig attraktion men inte så mycket personkemi utöver det. När jag ville ha honom ville han inte ha mig och när han ville ha mig ville jag inte ha honom. När jag åkte iväg på en tremånaders resa så skaffade han en flickvän, trots att han sagt att han skulle vara singel och vänta på mig. Jag blev aningens ledsen men egentligen var det det enda jag förväntat mig av honom. Det tog slut rätt snabbt mellan dem dock. Och vi började vara kk igen.. Jag insåg dock att jag egentligen bara ville ha ett normalt förhållande och inte ha mer sex utan känslor. Och det var då någon gång som jag tröttnade.

    Vi blev inte tillsammans igen. Vi ses inte längre, men vi är inte osams eller nåt. Han har tjej nu men skrev trots det till mig för ett tag sen att han tyckte synd om sig själv för att han får så lite sex och att han saknar det vi hade.. Jag vet inte om han menar att han saknar mig, eller att han saknade kk-förhållandet. Han betonade att "Jo, vi var ju kk, fast lite mer"

    Suck, jag kan aldrig bli klok på den där killen. 

    Alla är ju olika, men jag tror att om en kk vill ha mer än bara sex så bryr sig han/hon om att umgås med en även utan konstant sex, de hör av sig om vardagliga saker och ger en uppskattning för mer än sexet. Och om han/hon beter sig svartsjukt kan det vara ett tecken på att de har känslor för en. Fast det är givetvis inte hundra procent säkert.

    Och det är nog mycket större chans att man hittar tillbaka till varandra om man bara har varandra som kk, och inte fler som man har sex med.

Svar på tråden Ni som varit kk med erat ex!