• isabellle

    gravida efter ivf i december 2013

    Vi gjorde vårt första IVF försök på RMC i malmö med start den 28 november för utplock, återförande av ett embryo blev den 30 november och den 14 december fick vi ett plus.. Nu längtar vi ivrigt till den 10 januari då vi ska på ultraljud och hoppas att pyret i magen mår bra :)

  • isabellle

    Vi gjorde IVF nere i Malmö RMC då vi är oförklarligt barnlösa, sambon min hade gravt nedsatta sperma för några år sedan men har i dag tillfrisknat (oförklarligt) och har på dem nya proverna normal spermakvalitet... Vi gjorde utplock den 28 nov, ET den 30 nov och den 12 december fick vi ett plus :) ÄNTLIGEN. Så på torsdag går vi in i vecka 9 och på fredag är det dags för VUL..

  • isabellle

    Vi var på vårt första VUL igår vi är i vecka 9 (8+2) idag. Som jag skrivit innan satte vi bara tillbaka ett embryo men på skärmen fick vi se att där var två. Tyvärr hade ena tvillingen slutat utvecklas och kommer med tiden att försvinna. Vi är lite förstummade, lyckliga över vår ena bebis men samtidigt öven lite ledsna. 

    Kul att en till (Siran) här i forumet också fått enäggstvillingar. Hoppas ni får behålla båda era <3



  • isabellle

    Tack.. det är ganska jobbigt, har gråtit mycket under dagen men samtidigt så får man försöka vara glad för att en av dem tittar ut i augusti. Vi satte ju bara in ett embyro så vi var inte alls beredda på 2 krabater men det tog ganska hårt på en ändå för en enäggstvilling är ändå "speciellt" (tycker jag) för hen var identisk med den andra tvillingen. Samtidigt har vi båda drömt om barn i så många år... och äntligen bär jag vårt ena barn nu.. kommer väl ta några dagar tills det känns bra igen. 

    Hoppas verkligen att det går bra för dina två i alla fall Siran.

    Och Grattis igen till Pemberly & Nonnitott.

Svar på tråden gravida efter ivf i december 2013