• Trollet79

    gravida efter ivf i december 2013

    Hej!
    Tänkte hänga med här! Glad
    Är gravid  v. 5+0 idag ifall jag räknat rätt! Gjorde vårt sista landstingsfinansierade färskförsök med insättning 15/12 och har fått tid för VUL den 28/1. Jag är glad men samtidigt orolig då vi har lyckats bli gravida på båda våra tidigare ET men fått MA båda gångerna före v. 12. Har upptäckts på VUL, så kommer vara supernervös den dagen!
    Har inte så mycket symtom förutom ömma bröst och rätt trött. Igår mådde jag faktiskt lite illa under dagen, kändes lite bra om ni förstår vad jag menar! Flört

  • Trollet79

    Tack för välkomnandet! :)
    Jag blir lite lätt illamående en stund varje dag, typ på eftermiddagen. Känner till och från molvärk, är det någon annan som gör det? Det låter jobbigt för er som är så illamående, skulle ändå vilja känna liite mer... ;)

  • Trollet79

    Stort grattis till er både Visan och Sirian! Glad Fantastiskt att få se små tickande hjärtan och vad spännande med tvillingar! Håller tummarna för att allt fortsätter gå väl! :)

  • Trollet79

    Grattis Nonnitott och Pemberly!

    Jag har fått svagt brunaktiga flytningar idag, och har haft lite molvärkskänsla i ländryggen, orolig... Rynkar på näsan Samtidigt har jag mått mer illa de senaste dagarna. Vecka 6+0 idag. Usch, jag vet inte om jag pallar med ett till missfall!

  • Trollet79

    Tack för ert stöd! Ja, jag hoppas ju verkligen att allt ska vara bra ändå. Men jag fick även tillbaka min migrän idag som annars försvinner när jag är gravid, så känner mig inte så hoppfull just nu. Funderar på att ringa på måndag och höra om det går att få ett tidigare VUL denna veckan.

    Förstår Isabelle att det måste kännas både ledsamt och glädjande. Hoppas att ni får ett fin frisk bebis i slutändan iaf! :)

  • Trollet79

    Grattis Sirian!


    maria7701 skrev 2014-01-16 13:05:11 följande:
    Tack så mycket snälla ni! Jag håller tummarna för dig också LMB! Det är inte långt kvar då det känns så.
    Jag vill verkligen tror på det men det har inte riktigt hänt än.
    Känner ni redan att ni har vuxit? Det är min andra graviditet och jag känner redan nu att byxorna sitter inte så bekwämt än. Om allt är bra nästa vecka ska jag köpa mig fina graviditetsbyxor :).
    Jag mår inte illa men är trött och känner mycket i tarmarna och sånt.
    Hur är det med dig Trollet79?
    Välkommen Maria! Känner igen oron att inte våga lita på att det finns något där... Jag har mått en del illa senaste veckan, känns ju ändå bra att ha lite symtom, men vågar inte ha några förhoppningar. Tycker också byxorna sitter åt! ;) Jag hoppas verkligen det går bra för dig den 21e! Jag har VUL först den 28/1.
Svar på tråden gravida efter ivf i december 2013