• nonnitott

    gravida efter ivf i december 2013

    Hej! Hoppar in här jag med! hade ET 9de dec efter 5ivf försöket, har aldrig kommit så långt som till testdag så detta är väldigt overkligt. Tog ett test igår och det ena sträcket är svagare än kontroll sträcket, men det var två sträck!! tog ett nytt idag o det är fortfarande svagt men tydligt! Ska mail kliniken idag för att få tid för VUL, då kanske man kan fatta att det är sant!

    Grattis till er alla kämpare!

  • nonnitott

    Tack!

    Vet inte vad /hur jag mår, mådde lite illa förut idag och känner av magen o brösten, men jag vet inte om det är inbillning eller om det är biverkningar från lutinus. Illamåendet kan ju komma från så mycke annat, vågar nog inte riktigt tro att det är grav symptom...

    Visst räknar man vilken vecka man e i från sista mensens första dag?

  • nonnitott

    Tack för svaren om hur man räknar, tänkte att det borde bli lite skillnad vid ivf. Bara så jag tänker rätt,... plockade den 6dec, alltså är jag nu på 5+0 o då räknas det som v 6? satte tillbaka den 9de men det spelar alltså ingen roll. Ursäkta mina dumma frågor....men detta är en helt ny värld för mig, har under våra 5års försök aldrig kommit så långt att vi fått testa!

  • nonnitott
    Visan skrev 2013-12-27 18:59:55 följande:
    Nonnitott: vid ET spelar det ingen roll när di får tillbaka det utan det är äggplock som räknas som 2+0. Så sa dom till mig förut iaf.

    Du har gått 5 hela veckor och 0 hela dagar idag och då är man i v.6. Men jag tror att dom flesta bm räknar som v.5. Men i appar och på nätet och så som man säger själv så är du i v.6. :)

    Inga dumma frågor alls. Det är jättesvårt att veta. Kul att ni äntligen fått ett plus! :)



    Tack för ett väldigt förklarande o bra svar! Nu fattar jag lite mer :)
  • nonnitott
    Falumamman skrev 2013-12-30 17:56:41 följande:
    Mensen i full gång, ändå plus på stickan....?!?



    Till mig har de sagt att det är helt normalt att blöda i början av graviditeten, så ge inte upp hoppet! Men förstår att det är jobbigt!

    Har oxå funderat på när man ska ta kontakt med någon mvc, men tänkte att jag måste få kontakt med ivf centralen o få tid för att göra VUL först.
  • nonnitott

    Gott nytt bf år till er alla

    Sunbost: Grattis till morgon illamåendet, jag vet precis hur du känner. Jag mådde illa efter en frukost häromdagen och blev så glad att jag ringde mannen o berättade! Det blev så mycket mer verkligt helt plötsligt. De senaste dagarna har det gått rätt bra med själv ftukosten, men däremot har det varit jobbigt att borsta tänderna efteråt, då har jag fått kväljningar, konstigt!

    Imorrn är det tillbaka till verkligheten och jobbet, det ska bli intressant och se hur det går!

  • nonnitott

    Sunbost: ledsen för det, gick lite fort när jag läste! Jag har inte heller mycke symptom, förutom att jag mår illa när jag borstar tänderna på morgonen. Men kroppen reagerar ju som sagt olika! Tycker det ska bli spännande att få tid för VUL, då blir nog det hela lite mer verkligt. Jag har fortfarande svårt att tro på det :)

  • nonnitott

    Jag har inte fått någon tid än, går på Nordic ivf i Gbg, men har gjort distans ivf så alla VUL har jag fått göra på min hemma klunk. Idag pratade jag med Nordic, o fick reda på att jag ska göra även denna VUL här hemma. Skönt att slippa åka, men hemma kliniken öppnar inte förrän på tis. Så vi får vänta lite till...

    Hur har det gått för dig? Har du tid för VUL än? Vilken klinik?

  • nonnitott
    Sunboost skrev 2014-01-02 19:29:18 följande:
    Aha, jag går på Sahlgrenska :) Har du långt att åka till Gbg, är det därför du får gå på din hemmaklinik? Tisdag är snart här... Hoppas du får en tid snabbt :)

    Vi har fått tid för vul 22/1. Känns som en evighet dit men spännande att ha å se fram emot. Längtar redan!!

    . Förstår att det känns långt dit, tycker dagarna släpar sig fram, men det blir kanske bättre när vardagen sätter igång igen och detta blir en del av vardagen! längtar oxå att få se hjärtat slå :)

    Ja vi har ca20mil enkel resa, så det är lite drygt att sitta fyra timmar i en bil för att göra en undersökning på en kvart ;) skönt att kunna göra mycket här hemma då, bara smita iväg en stund från jobbet.

    Imorgon går jag in i vecka 7 :) (6+0)
  • nonnitott

    Här går det oxå i illamåendetd tecken nu, men aldrig så att jag spytt eller inte kunnat äta, än.... Går i vågor till o från blir värre när jag e hungrig . Bra tips ned citron, det ska jag prova :) Själv har jag små ätit Mariekex o andra lite salta kex, det funkar f mig!

    Trollet79: välkommen! jag hade oxå molverk förut, nu kommer det bara lite ibland.

Svar på tråden gravida efter ivf i december 2013