• Mon bébé 81

    Körsbärssås till ris à la Malta

    Jag brukar ha apelsin eller clementin till ris à la Malta, men i år tänkte jag prova något nytt - nämligen körsbärssås.

    Serverar man den varm eller kall till ris à la Maltan?

    Och kan man ha någon annan spritsort i körsbärssåsen än maraschino? Har inte maraschino hemma och vill inte heller köpa det bara för detta tillfälle.

  • Svar på tråden Körsbärssås till ris à la Malta
  • IsDimma

    Varm hade jag velat ha. Men jag är iofs van vid saftsås till. Gjord på jordgubbar. Och den ska vara varm till den kalla ris á la maltan

  • Gryntroll

    Vi brukar ha kösbörssås till och serverar den rumstempererad. Vi gillar det betydligt mycket mer än klassisk saftsås till.

  • Gryntroll

    Och vad i har ingen spritsort i, utan tar körsbärssåsen "natruell" till ris ala Maltan.

  • Mon bébé 81

    Tack för svar! Får se om jag serverar den varm eller rumstempererad. Eller om jag blir lat och serverar med apelsin som vanligt ;).

Svar på tråden Körsbärssås till ris à la Malta