Inlägg från: FruAnell |Visa alla inlägg
  • FruAnell

    NYÅRSLÖFTE: Gå ner i vikt!

    Jag hänger gärna på! Har gått upp ca 10 kg sen jag slutade träna då jag hade tappat all motivation.. Väger idag 65 kg och är 153 cm. Mitt största problem är att jag småäter, finns det kakor hemma så är det så jävla svårt att låta bli! Man unnar sig liksom hela tiden.. Och sen rör jag givetvis för lite på mig, vill komma igång med löpning igen men det är segt.. Promenader är också bra som komplement (då är det också lättare att få med maken) men det är ju så mörkt nu och inte särskilt inspirerande.. Har ni tidigare haft någon särskild invägningsdag? Jag brukar väga mig på torsdag morgon.

  • FruAnell

    Idag var vi så lata så vi köpte McDonalds.. *inte bra* men sen har jag handlat så i morgon blir det maken som lagar rotfruktslåda! Sen blev det en liten skål chips på kvällskvisten.. men nu kan det helt enkelt bara bli bättre!

  • FruAnell
    Pirum skrev 2014-01-07 08:03:38 följande:
    Vad roligt att så många vill vara med!

    Kanske kunde man uppdatera trådstarten med nick, start- och målvikt? Det kan iofs vara bara jag som tycker det är lite svårt att hålla koll på alla så strunta i det isåfall. :)

    Igår åt jag glass på kvällen. Känns lite konstigt att göra det medan man försöker gå ner i vikt men det rymdes inom min kalorimängd och jag var sugen.

    Tror det är en del av det man måste lära sig för att lyckas hålla vikten sedan: man kan äta allt fast inte hur mycket som helst och inte alltid. Efterrätter är liksom en del av livet och det känns åtminstone för mig alldeles för asketiskt att tacka nej. Sedan tänker jag att en annan del av livet, den del som nu innehåller motion, skyddar mot viktuppgång. Jag gick en tvåtimmarspromenad igår och brände ca 500 kalorier på det så det ger ju extra utrymme kalorimässigt för glass. 



    Tycker också att det är en bra idé!

    Jag tycker absolut att man ska unna sig ibland, man måste ju få belöna sig själv! Men kanske inte varje kväll ;)
  • FruAnell
    Fru Mamma skrev 2014-01-07 19:18:08 följande:

    Vad är din målvikt?
    Jag skulle vilja ner till under 55 kg.. sist jag var någorlunda vältränad vägde jag 56 och jag vet att jag hade kunnat bli mindre än så.. Men under 60 är väl ett delmål iaf :)


  • FruAnell

    Smaskar på mandlar vid datorn.. kanske inte nyttigaste som finns men bättre än godis :)

  • FruAnell

    För min del tror jag det blir "hemmaträning" idag - jag ska tvätta och städa! Sist hade jag musik i lurar och sjöng med i högan sky - ganska jobbigt det också ;)

  • FruAnell

    Ingen träning för mig idag mer än fix hemma så nu har jag två rena toaletter, ett rent kök, nybäddad säng att krypa ned i snart och massa nytvättade kläder - känner mig rätt nöjd ändå :)

    Hjärtemamma - härligt att du pushar på de som tycker att det är motigt!

    Någon som har tips på vad man kan äta istället för sockerbomber när man blir lite sugen? Igår hittade jag en påse mandel och idag lite salta pinnar, känns som att man kanske ska införskaffa lite nötter har tugga på på kvällskvisten och kanske göra några "hälsokakor" att äta när man har tränat :)

  • FruAnell

    Min invägning i morse var hemsk.. Upp 1,6 kg till 66,6.. Men försöker vara positiv, det kan bara gå åt ett håll nu och det är banne mig inte uppåt!! :)

  • FruAnell

    Ikväll unnar jag mig lite glass till På Spåret! Någon mer som firar att det är helg??

  • FruAnell

    Idag har jag varit klantig.. Glömde min plånbok så min lunch (är och jobbar en timme hemifrån) har bestått av 3 Ballerinakex som jag hade i bilen..

Svar på tråden NYÅRSLÖFTE: Gå ner i vikt!