• vargaa

    Äntligen gravid - Sambon "flippar ut" (långt)

    Det låter som att han har det lite svårt med hur han ska hantera detta känslomässigt. Jag tycker själv inte om när saker och ting blir för känslomässiga, och kan då bli otrolig irriterad över att andra bemöter mig som om jag borde visa känslor. Svårt att förklara, men just så låter det för mig som din man känner det.

    Han vill nog bara få lite distans tills han själv hittat sin roll i detta. Hur han ska förhålla sig, känna, agera. Hur han ska bete sig utåt sett, vilka känslor han ska visa och inte. Ge honom tid, tvinga inte på honom graviditeten för mycket. Jag förstår att du vill ha stöd men det kommer du nog att få också. Det är väldigt långt kvar på din graviditet och han kommer med all säkerhet att hinna landa och kunna vara ett stöd för dig, och glädjas med dig.

    Det du kan göra är att fråga om det är något som är på tok, om han har ångrat sig, om det är nåt han vill prata om. Men som sagt tror jag att han behöver tid och inget annat. Lite distans och att slippa bli påtvingad att känna glädje, upprymdhet och kärlek.


    Stort grattis till graviditeten! Det kommer att gå jättebra. En del blir mer omtumlade än andra i början men det går över.


    Mamma till Elise och Vilgot - www.vargaaa.blogspot.com
  • vargaa

    Oj, läste bara trådstarten och svarade utifrån det. Nu låter mitt inlägg ganska dumt, vill han alltså inte ha barnet? Jag trodde ni aktivt försökt att bli gravida?


    Mamma till Elise och Vilgot - www.vargaaa.blogspot.com
Svar på tråden Äntligen gravid - Sambon "flippar ut" (långt)