Inlägg från: Fertilitetsresa |Visa alla inlägg
  • Fertilitetsresa

    Tvillingar BF Augusti 2014

    Efter flera års ofrivillig barnlöshet lyckades jag och min man bli gravida genom Äggdonation. Vi har nyligen fått reda på att vi väntar tvillingar, BF 4 augusti 2014 - lyckan är obeskrivlig!! Vore roligt att få kontakt med fler som väntar tvilling i augusti (och däromkring), följas åt och ge råd och stöd under graviditeten :)


  • Svar på tråden Tvillingar BF Augusti 2014
  • Fertilitetsresa

    Kom på att de flesta som väntar tvillingar med BF i augusti antagligen inte ens vet om det än? Glad
    Vi fick reda på det via ett tidigt vul i v.7. Så jag väntar med spänning in er andra!!

  • Fertilitetsresa
    Tessan1980 skrev 2014-01-23 22:54:44 följande:

    Är dock inte lika långt som du. 7+0 idag. Spännande, nja inte just nu. Endast ett stort orosmoment.. Men förhoppningsvis kommer man dit en gång..

    Förstår dig precis! Jag oroar mig mest, men har några glimtar per dag då jag GLÄDJER mig. Men jag tror inte man kan göra det till fullo förrän man har dem i sin famn. Men jag är iaf extra glad att det är tvillingar :)
  • Fertilitetsresa

    Jag hade hälsosamtal v.6, vul v.7, ul v.12 och på tisdag har jag inskrivningssamtal. Sen vet jag inte än... 1g/v låter mkt. Hur kommer det sig?

  • Fertilitetsresa
    Tessan1980 skrev 2014-01-27 09:04:45 följande:

    Jag gissar för att allt man har bakom sig. Sen är han orolig för den ena då den är liten. Själva säcken den ligger i är mycket mindre än den första. Men jag är så otroligt glad att jag får gå så många gånger. Stillar min oro massa.

    Ja det förstår jag verkligen!
  • Fertilitetsresa
    Tessan1980 skrev 2014-01-27 11:40:34 följande:

    Men har de inte sagt hur ofta du får gå?

    Var hos Barnmorskan igår v 13+0 hon berättade att jag ska ta sköldkörtelprover var 6:e vecka (behandlar med Levaxin) och från och med v 20 ska jag till barnmorskan varannan vecka och till Antenatal på sjukhuset en gång i månaden (kav ev. bli oftare).

    Nästa gång blir ul i v 18 tror jag det var :)
  • Fertilitetsresa
    Nånting skrev 2014-01-29 18:48:16 följande:
    10+0 idag. VI kollade förra veckan och då var den ena lite mindre än den andra. Men den stora var precis rätt storlek, och den mindre låg lite konstigt så när läkaren mätte skilde det ett par mm mellan försöken. Så allt kan ju hända. Jag har också haft flera missfall tidigare men nu var det många år sedan för vi tog en paus från IVF och har adopterat en liten tjej. Jag trodde inte jag skulle vara så orolig nu när jag redan har ett barn, men det är precis lika jobbigt att vara gravid som sist. När det alltid har slutat i missfall eller MA tidigare är det ju svårt att tro det ska gå bra nu. Dessutom tvillingar då.

    Men i mina positiva stunder är jag väldigt glad och känner mig utvald. Tvillingar är ju speciellt.

    Håller tummarna för att allt går bra! Jag har också fått missfall tidigare så det var en milstolpe att få gå in i vecka 13. Men det kommer nog vara tufft med spökande tankar hela graviditeten gissar jag. Gäller att ta vara på de positiva stunderna/nyheterna när man känner glädje :)
Svar på tråden Tvillingar BF Augusti 2014