Inlägg från: Marieli78 |Visa alla inlägg
  • Marieli78

    Tvillingar BF Augusti 2014

    Hej allihopa! Hoppar in i er lilla tråd :) Väntar också tvillingar i aug. Fick mig en smärre chock när jag kom till BM. Har ätit Cerazette och har i princip aldrig någon mens, hade dock känt mig lite konstig en längre tid så när jag skulle dit för att få nytt recept och gjorde ett test "försäkerhetsskull" och det var positivt så trodde jag att hon skämtade. Hon undrade hur länge jag hade känt mig konstig och började inse sen innan jul. Då föreslog hon att vi skulle göra ett tidigt UL. Och där kom nästa chock, där var inte 1 utan 2 :), och jag var i 12 v. Den ena lilla parveln har det dock lite trångt vad dom kan se, så på fre ska jag till Lund och träffa läkare, hoppas allt kommer att gå bra. Har inga barn sen tidigare så det är mycket att ta in. Har inte ens vågat berätta för mamma än, vill veta att allt står rätt till först.

  • Marieli78

    Pedalen: Tyvärr var det inget positivt besked. Fostret som ligger trångt har i princip inget fostervatten alls + att det har fått vätska i magen. Inget dom kan göra så det ser inte så ljust ut för den ena just nu. De positiva är att de har olika moderkakor och den andra är pigg. I söndags fick jag blödningar och var på gynakuten men då pickade båda hjärtan på och dom tror att det beror på lågt sittande moderkaka så det är mer eller mindre sängliggande som gäller, ska till bm på torsdag och som det ser ut just nu så blir det nog fortsatt sjukskrivning. Man hade ju önskat att man skulle kunna njuta lite av sin graviditet men just nu är det mest en stor oro :(

  • Marieli78

    Ja det är verkligen tufft just nu, det var lite samma för mig tessan1980, jag slutade också att lyssna. Blev helt tom. Och när läkaren undrade om vi hade några frågor så var det verkligen blankt. Jobbigt att bara gå och vänta och inte kunna göra ett skit åt saken.

  • Marieli78

    Trollet79, Det är dags för ny koll på fre 28/2. Jag har också flytnigar hela tiden men som Pedalen skrev så verkar det bara vara att gilla läget men varje gång man går på toa oroar iaf jag mig för att de där flytningarna ska vara illröda.

Svar på tråden Tvillingar BF Augusti 2014