Inlägg från: Trollet79 |Visa alla inlägg
  • Trollet79

    Tvillingar BF Augusti 2014

    Hej!
    Tänkte följa med er. :)
    Känner igen mig i flera av era historier. Vi har gjort flera IVF, blivit gravid två gånger tidigare under dessa men båda har slutat i MA före vecka 12. Nu när vi gjorde vårt sista landstingsfinansierade försök fick vi sätta in två embryon och båda har klarat sig hittills! Är i vecka 11+1 idag och vi fick göra ett VUL i 10+4 som visade två jättefina filurer som rörde sig och var rätt storlek. :) Är fortfarande rädd att något ska gå fel men försöker ändå att glädjas åt detta och tänka att det ska gå bra! Vi kommer inte att få göra något mer VUL innan rutinultraljudet om inte något händer.
    Är lite chockad över att det är två och försöker föreställa mig hur det ska bli, men samtidigt har vi ju vetat att chansen fanns eftersom vi satte in två. Fantastiskt och lite läskigt! :)

    Pedalen: Jag hoppas verkligen att det ändå är lugnt! Jag vet folk som har blödit mycket och det ändå har gått bra! Ska ni åka till akuten? Jag håller tummarna!

  • Trollet79

    Har någon av er kollat upp nån bra litteratur kring tvillingar? Tänker både under och efter graviditeten.

  • Trollet79

    Välkomna Angelite och Barbamamma! Fin mage! :)

    Hur gick det för dig igår Tessan1980? Och för dig med blödningarna Pedalen? Håller tummarna för er!

    Nånting: tack för boktipset! :) Tycker jag också ser mest tjock ut, imorse kändes det dock som en stor stenhård kula på magen men eftersom det verkar komma och gå lite grann antar jag att det är tarmarna eller nåt... ;) Gick in i v. 14 idag.

  • Trollet79

    Jag har inte känt några fosterrörelser än, däremot så var på MVC idag och fick lyssna på hjärtljud! :) Hon varnade innan om att det inte är säkert att det går att höra såpass tidigt och att jag inte skulle bli orolig om hon inte hittade något, men efter en stunds letande så fick vi höra tydliga hjärtslag!Hjärta Hon kunde hitta på två ställen men det kan hända att det var från samma eftersom frekvensen var samma... Fantastisk känsla! Nu har vi fem veckor kvar till RUL...

  • Trollet79

    Jag tycker tiden springer iväg rätt fort nu! :) Lite skillnad mot veckorna innan v. 12...
    Min mage växer också ordentligt! Extra tydligt när jag ligger på rygg och det är helt platt ovanför naveln och nedanför kommer värsta "kullen" ! ;) Går och väntar på att känna rörelser... Drömde inatt att jag kände jättetydliga sparkar som tom syntes utanpå. Det kommer bli häftigt att känna!
    Jag bor också i Göteborg!Glad

  • Trollet79

    Låter intressant med tvillingutbildning, synd att de inte har någon i Göteborg. Men jag tänker att vi får läsa på en del och sen tror jag att man ändå får lösa allt efter hand, det går nog inte att förbereda sig för allt...

    Jag hade en ledig dag igår och kände mig ovanligt pigg. Så jag passade på att tvätta och städa, gå en långpromenad i solen och skulle dessutom handla och förbereda middag för gäster vi skulle få. Jag glömde lite bort att jag nog ändå behöver ta det lite lugnt så blev helt slut på kvällen med ont i höfterna, ryggen och huvudet... Får nog inse att man inte riktigt kan leva som innan...Flört

  • Trollet79
    MrsCecilia skrev 2014-03-29 08:56:32 följande:
    De har i Sthlm,  göteborg och höganäs :)

    www.tvillingklubben.se/courses/parents1.asp
    Jaha, trodde att den bara fanns i sthlm! Då får vi ju kolla upp! Tack för tipset! :)

    Vi har kollat lite grann på vagn men vågar inte slå till förrän efter RUL iaf, men ska nog också försöka köpa begagnat om vi hittar någon bra! Tycker också att Emmaljungas verkar vara bra!

    Lycka till på Tessan! Det går säkert bra denna gång men förstår att du är orolig!
Svar på tråden Tvillingar BF Augusti 2014