Inlägg från: Fertilitetsresa |Visa alla inlägg
  • Fertilitetsresa

    Tvillingar BF Augusti 2014

    Jag går in i vecka 22 nu och jag känner dem fortfarande inte :( men jag vet att jag har bakåtlutande livmoder och ena moderkakan i framvägg så det påverkar väl också.. Ska lyssna på hjärtljud imorgon och nästa vecka blir det ett extra ultraljud eftersom jag varit (och är) kraftigt sjuk i influensa.

    Visst magen växer men jag känner mig inte jättegravid ändå... :(

  • Fertilitetsresa
    Tessan1980 skrev 2014-03-24 13:08:06 följande:

    Förlåt men skönt att det inte bara e ja då.. På måndag ska jag till BM o förhoppningsvis lyssna då..

    Ja jag förväntade mig ju att jag skulle känna mer nu...
  • Fertilitetsresa
    Pedalen skrev 2014-03-25 11:08:17 följande:
    Allt väl med twinsen idag, de växer som de ska och har alla ben och armar på plats. Två fina hjärtan som slår och alla organ på plats. De snurrade runt och kickade som tusan, så härligt att se!
     Nu ska jag pusta ut och andas djupt i två veckor till innan nästa koll! Skrattande
    Härligt!! =D
  • Fertilitetsresa
    MrsCecilia skrev 2014-03-27 20:51:54 följande:
    Det gick jättebra, det verkar vara en pojke och en flicka. Pojken ligger i blygdbenet och är den jag känner pirret ifrån. Flickan låg vid magsäcken och var lite mindre än killen. Sen var vi på svenska tvillingklubbens föräldrautbildning. Det var jättebra ;)

    Grattis till pojken och flickan!!

    Vi har också gått tvillingutbildningen och var väldigt nöjda :)
  • Fertilitetsresa
    Trollet79 skrev 2014-03-29 08:52:43 följande:
    Låter intressant med tvillingutbildning, synd att de inte har någon i Göteborg. Men jag tänker att vi får läsa på en del och sen tror jag att man ändå får lösa allt efter hand, det går nog inte att förbereda sig för allt...

    Jag hade en ledig dag igår och kände mig ovanligt pigg. Så jag passade på att tvätta och städa, gå en långpromenad i solen och skulle dessutom handla och förbereda middag för gäster vi skulle få. Jag glömde lite bort att jag nog ändå behöver ta det lite lugnt så blev helt slut på kvällen med ont i höfterna, ryggen och huvudet... Får nog inse att man inte riktigt kan leva som innan...Flört

    Vi gick utbildningen i Göteborg! Googla på svenska tvillingklubben så hittar du all info :)
  • Fertilitetsresa
    Pedalen skrev 2014-03-29 19:28:08 följande:
    Vi köpte en Emmaljunga twin nitro begagnad förra helgen, så jag jagar mjuklift till den nu. Fick med en, men lär ju behöva en till! Hade egentligen tänkt vänta med vagnköp, men det var så jäkla bra pris så vi kunde inte låta bli.
    Idag har vi varit runt och handlat lite blommor, planterat, grillat och varit ute och gått, jag glömmer av att mina fogar inte tillåter sånt så nu ligger jag i soffan med värmekudden och känner mig ynklig...
    Var ju på ultraljud i veckan och fick då veta att jag inte kommer att få gå längre än max 38 veckor, så oavsett bf kommer jag inte gå längre än till första veckan i augusti, känns ganska nära!

    Oj vad spännande att få veta så mer exakt! Hur känner du inför det då?
  • Fertilitetsresa
    emiQie skrev 2014-03-31 12:26:09 följande:
    Hej alla! Har inte skrivit på ett bra tag här då vi haft en väldigt tuff tid. Vecka 16 + upptäckte dom att jag höll på att få tts vecka 19+ vart jag opererad och tyvärr klarade sig bara en av våra prinsessor ? vi är jätteglada över att en klarade sig men de är en enorm saknad efter den andra.
    Hoppas att ingen av er ska behöva gå igenom detsamma. Önskar er all lycka till på era ultraljud. Kram kram

    emiq.blogg.se

    Åh vad ledsen jag blir att läsa detta! Känner innerligt för dig. Hoppas allt går bra nu och att det inte blir fler komplikationer.

    Jag saknar ord för det ni gått igenom, det som vi alla fruktar! Vill skicka så mycket stöd som jag bara kan, kramar med mycket värme!!
  • Fertilitetsresa
    BarbaMamma84 skrev 2014-04-02 07:35:16 följande:
    5,5h kvar till rul... usch jag .. mina drömmar inatt har vart fruktansvärda och vaknade med en stor sorgkänsla i kroppen.. Bara att vänta ut beskedet. Usch. MEN de kan ju bara vara hjärnspöken så de hoppas vi ju på såklart! 

    Håller tummarna!! :)
  • Fertilitetsresa
    Multijournalist skrev 2014-04-04 11:07:02 följande:
    Hej på er!
    Väntar tvillingar med BF 6 augusti 2014 och vill gärna "prata av" mig lite hos er likasinnade Flört
    Det är enäggstvillingar, monochoriotiska, som delar samma moderkaka, vilket innebär mycket kontroller och lite oro då och då. Men än så länge ser allt bra ut. Den ena ca 30g mindre än den andra.
    Är i v.23 nu och tjejerna sparkar som attan. Magen ser ut som en fotboll. Folk ser ut som fågelholkar när jag berättar att det är två därinne, de bara gapar.
    Det är en naturlig tvillinggraviditet och min första graviditet. Varför inte gå all in liksom? Glad
    Tror jag har en väldigt överpresterande livmoder som fick för sig att göra två istället för en Skrattande
    Bor i Stockholmsområdet och har skrivit upp mig för tvillingklubbens utbildning den 22 maj.

    Välkommmen! Jag har BF 4 aug, fast tvåäggs. Så jag är också i  v 23 men jag känner inte av dem alls mycket. Tror jag har känt dem två gånger nu? Jag och maken gick tvillingklubbens utbildning i Göteborg för en månad sedan och vi var mycket nöjda :)
  • Fertilitetsresa
    MrsCecilia skrev 2014-04-05 14:43:34 följande:
    Idag slog vi på stort och köpte spjälsängar med tillbehör på Ikea. Känns läskigt om man är lite vidskeplig som jag :/ men oxå roligt och spännande. :) I morgon är det att åka o kika på den begagnade barnvagnen. Hoppas den är bra!

    Förstår det läskiga! :) Vi ska åka till Ikea nästa helg och göra samma inköp, roligt och läskigt på samma gång :)
Svar på tråden Tvillingar BF Augusti 2014