Inlägg från: Lindsey Egot the only one |Visa alla inlägg
  • Lindsey Egot the only one

    Pampers eller Libero till nyfödd

    Vi har kört pampers just för att de har det speciella nätet som skyddar från att barnets hud ligger emot det fuktiga i blöjan. Det enda som ligger kvar utanpå nätet är bajset som ser ut som senapskorn närmande ammar. Och dessa är i särklass bäst när man ammar. Libero suger inte alls upp lika bra. Tyvärr är denna blöjan (paket gul) bara upp till 6 kg har jag för mig och många ammar längre än barnet bara väger sex kilo.

  • Lindsey Egot the only one
    camus skrev 2014-01-12 11:22:56 följande:

    Pampers tillverkas av amerikanska Procter & Gamble
    Libero tillverkas av svenska SCA

    För oss var det självklart att köpa svenskt.


    Så du köper inte den blöja som är bäst för ditt barn och ger bäst komfort utan tänker enbart på vilket företag du ska gynna. Märkligt!
  • Lindsey Egot the only one
    momomo skrev 2014-01-13 16:09:17 följande:

    Lindsey Egot the only one skrev 2014-01-13 10:11:38 följande:Så du köper inte den blöja som är bäst för ditt barn och ger bäst komfort utan tänker enbart på vilket företag du ska gynna. Märkligt!



    Är produkterna likvärdiga så resonerar jag likadant, även om den utländska är marginellt bättre brukar jag vilja stödja inhemsk industri i första hand för att vi ska ha kvar några andra jobb i det här landet än handläggare på soc och arbetsförmedlingen...
    Ok!

    Jag tycker libero luktar och suger upp extremt dåligt. Det går åt fler libero blöjor än med pampers som sitter bättre, tightare och barnen får ingen ankröv så fort de kissat.

    Och mina barn alla fem har trivts i pampers bättre än libero. Har vi haft libero hemma nån gång för pampers var slut när de varit över året har de tagit av sig dom.
Svar på tråden Pampers eller Libero till nyfödd