Inlägg från: MajaVira |Visa alla inlägg
  • MajaVira
    Choppen skrev 2014-01-11 17:49:03 följande:

    Det beror på hur stor köttbit resp. Bra ugn...vi har gjort på 1,2-1,6 kilo och där har fem timmar räckt med råge, faller isär bara man petar på det typ Glad
    När jag gjorde på en bit som vägde ca 1,4 kg föll den absolut inte isär efter fem timmar, självklart var det inte en stenhård klump men fick ta i litegrann för att få isär den. Det finns ju vissa recept där det står 8 timmar, till och med upp till 12 timmar..
  • MajaVira
    asta66 skrev 2014-01-11 17:58:59 följande:
    Tiden har ju även med vilken temperaratur man väljer att köra det på!
    Japp, jag körde på 125 så då behövs det ju längre tid än om man har 150-175.
Svar på tråden Hur äter ni pulled pork?