Inlägg från: Madre2014 |Visa alla inlägg
  • Madre2014

    Vi som väntar Septemberbebisar 2014

    Hejhej allihopa! :)

    Jag är 21 år & har bf 1 september :) Är alltså i v10 :) Detta är min & sambons första barn & längtan är enormt stor! :D Är en stolt norrlänning! ;) nån fler från norrland? :kr

  • Madre2014

    Hahah är de jag som ha grav-syntomer elr? xD de rinner tårar då jag läser hur ni berättat! Haha :') så charmigt å underbart ju!


    FrökenKaka skrev 2014-03-05 15:24:02 följande:
    Vi hade bestämt att inte berätta för någon förrens vi tidigast var i v.10, men sen kände vi att vi hellre berättar och får dela glädjen ett tag än att gå i tysthet och så blir det ännu jobbigare om graviditeten inte slutar bra.

    Tanken var också den att vi skulle gifta oss den 27/9; kyrka, festlokal och hela baletten var bokat och klart. Men då när vi var på tidigt samtal hos BM så räknade hon fram att våran bebis mest troligt kommer att födas just den 27/9 och det känns ju sådär att kanske stå där i kyrkan med förvärkar eller att vattnet går =P

    Vi berättade för våra respektive föräldrar först av alla. Till sambons föräldrar sa vi vid en middag att :"Tyvärr så blir det inget bröllop i september....*konstpaus*.....det blir barnbarn istället." Jag önskar att vi kunnat filma det hela, uttrycken som avlöste varandra i deras ansikten var obetalbara!=) Men när det väl sjunkit in så blev de jätteglada. När vi skulle berätta för min mamma så lurade vi henne att jag behövde smakråd angående vigselring och att vi skulle komma hem till henne och visa på internet. Väl där så hade vi förberett en bild på en barnvagn på laptopen och vände upp den mot henne och frågade vad hon tyckte om "ringen". Hon såg ut som ett levande frågetecken så vi fick hinta lite om att vi nog inte kan gifta oss i september som det är tänkt. När hon väl förstod så brast hon ut i gråt och sa :"Äntligen!!" (hon har tydligen trott att det nog inte skulle bli några barnbarn från min sida).

    Långt inlägg men det är så trevliga minnen att ha och tänka tillbaka på =)

Svar på tråden Vi som väntar Septemberbebisar 2014