• Granada

    Fler med upprepade MA/MF som snart ska försöka igen?

    Den och den skrev 2014-05-06 18:09:01 följande:

    Så jävla less på all skit. 


    Gjorde VUL och såg bara en liten svart prick, men det var ju rätt väntat. Men sen gjorde dom ett gravtest som tydligen var jättesvagt positivt bara. Där försvann allt hopp för min del. Tog HCG och ska ta på VC på fredag och på måndag. Återbesök på onsdag om det inte hänt nåt innan dess. Men jag för min del tycker ju att det väl vore själva fan om det inte bara kunde börja blöda nu då så man gå vidare från det här. Nä så jävla "enkelt" kan det ju inte vara utan ska säkert till sån jävla Cytotec som jag fått en gång mellan mina tjejer. 

    Fan! Och hur mycket kan man böla? 


    Nej vad trist Vi behöver positiva besked här! Anser dom det vara helt kört eller finns det strimma hopp? 
  • Granada

    Den och den: Kan du inte vara kortare gângen dâ? Vill inte inge falska förhoppningar, vid mina MA'n misstänkte hur det lâg till jag dâ digital testen aldrig kom över 2 veckors indikationen. Men det är sâ tidigt sà det känns som för tidigt att inte ha hopp alls.

    Susanne:  Hâll oss uppdaterade hur det gâr med IVF planen. Hâller tummarna att det blir plock i midsommar

  • Granada
    Den och den skrev 2014-05-08 00:11:41 följande:
    Jag har redan dragit ifrån lite från senaste mens när jag tänker att jag kanske är i 4+5-5+0 idag... Enligt senaste mens är jag i 5+3.
    Jag testade positivt första gången förra måndagen. Tydligt men svagt med testlagrets och 1-2 med cb digital. Så 4+0 var jag nog inte men man kan ju inte testa positivt hur tidigt som helst... Men jag kan ju ha varit typ 3+3 eller nåt... Alltså ÄL+10 om jag räknar rätt... Det skulle ge 4+4 när jag var på sjukan igår och 4+5 idag.... Tycker man borde få ganska ordentligt positiva test då.
    Men visst, alla är ju olika. Konstigt bara att jag fått tydliga resultat hemma och sen var det så himla svagt på sjukan och nu också svagt. Svagare än det var förra måndagen! Visserligen ett okänsligare test, men efter mer än en vecka ska det ju ha stigit så pass att det inte spelar någon roll.

    Hur som haver är det kanske en utläggning i onödan för 3 timmar efter jag tog testet så var strecket nästan borta. Syntes svagt, men helt grått. Jäkligt märkligt...
    Ska ta ett nytt i morgon bitti med morgon urin och se vad det säger. Sen får jag helt enkelt tåla mig till onsdag och få domen då. Jag är mest rädd för den där jäkla cytotecen.... Jag vill att det ska börja blöda av sig själv!
    Ja jag hade ju inte vâgats hoppas i din sits om jag ska vara ärlig Cytotec tar jag aldrig mer. Fick ju âka in för akut skrapning men blodtransfusion som följd sist, sâ de skippar jag om jag skulle drabbas av fler missfall.
  • Granada
    Susanne1975 skrev 2014-05-13 21:08:13 följande:
    Nu är mensen här och jag har börjat spraya inför IVF med PGD. Äggplock i veckan efter midsommar som var den preliminära planen. Drömmer
    Fantastiskt! Lycka till!
  • Granada
    Hanna Gitta skrev 2014-05-18 20:02:08 följande:
    Hej! Nu har jag varit på VUL och jag trodde att jag var i vecka 7+6 men läkaren sa mera 6+. Man såg nästan ingenting förutom en suddig böna DOCK med ett pickande hjärta! Jag blev skiträdd först eftersom jag förväntat mig ett större jordnöt med armar och ben typ, som med Vega i v 8+6.

    Så han frågade om jag var säker på tiden och nja, sista mensen var ju inte egentligen en mens men jag vet när ÄL-testet var positivt och dagen efter det hade jag äl-smärta. Så om jag räknar efter vad läkaren trodde så plussade jag endast 7-8 dagar efter jag blivit befruktad!

    Jag blev såklart också orolig eftersom fostret var mindre än räknat om man räknar som jag gjort, men ok jag kan köpa att han backade mig en vecka, det kan ju ta nån dag innan ägget fäster och bla bla bla. Och jag har blivit backad i alla mina graviditeter med minst en vecka. Så jag måste ju plussa väldigt tidigt???

    I alla fall så var det tydligen bra att vi såg ett hjärta, och jag ska dit igen om 1,5 veckor. Jag har även börjat med Fragmin-sprutor eftersom han tyckte det, och han skrev ut Lergigan. Har någon testat det? Jag blev helt väck av den, så jäkla trött och torr i munnen haha!
    Ett hjärta är bra Med första sonen blev jag backad 1 vecka men det var UL i vecka tolv. De andra graviditeterna med foster har det stämt  med ÄL beräkning(andra sonen och sista missfallet). Jag skulle inte oroa mig för storleken pâ fostert i och med hjärtljudet. Dock är man ju ororlig ändâ...lâng väntan tilkl vecka tolv tyvärr.

    Själv har jag Bim pâ onsdag. Har haft menssmärtor flera dagar i förra vecka och trodde mensen skulle komma tidigt. Sedan MA't har den kommit 3 dagar tidigt vi fâr se nästa vecka...
  • Granada

    Hej allihop och välkommen Jamka.

    Mensen kom pâ  BIM och jag har idag passerat beräknad ÄL. Hoppas pâ det mesta men har mâtt väldigt dâligt psykist det sista. Min mormor fick en stroke i början pâ maj och jag har inte ens kunnat ringa henne dâ hon hör sâ dâligt. Jobbet är ett helvete och jag är helt sönderstressad. Inte optimalt om man vill ha bebis

    Har 2 veckor kvar till semester och âker till Sverige med barnen i nästan 4 veckor. Sedan kommer jag att börja arbeta deltid och satsa pâ mig själv och familjen. Hoppas det kanske hjälper till pâ traven och det kan bli ett syskon med tiden. Fyller 40 om en mânad, kanske de däckar mig mentalt ocksâ.

    Jag har varit pà "blodpropps"-utredning och fâr svar i slutet av juli. 

    Hoppas allt gâr bra Susanne!

    Häligt att läsa att graviditeten fortskrider Hanna Gittan!

  • Granada
    Hanna Gitta skrev 2014-06-08 20:27:49 följande:
    Tack Granada! Tråkigt att höra att det är jobbigt runtom dig, förstår det! Kanske veckorna i Sverige blir positiva på flera sätt och det blir ett sverige-tillverkat barn :) Jag håller mina tummar i alla fall!
    Haha, maken ska inte med sâ jag fâr nog passa mig frân att bli gravid i Sverige
    ScillaBlå skrev 2014-06-09 18:22:40 följande:
    Idag var vi på genetisk rådgivning angående min mans balanserade translokation på genetiska labbet på akademiska. Vet inte vad jag ska säga, känner mig lite tom... Hade sett fram emot detta så mycket. Så var det mest bara information. Inte några svar och inte några råd. Vi fick se en bild på våra kromosomer. Se hur translokationen ser ut. Läkaren förklarade att det fanns 32 olika sätt som min och makens kromosomer kunde smälta ihop på, endast två sätt gav ett friskt barn. Det tycker jag borde ge en chans att få ett friskt barn på cirka 6%. Men tydligen var det inte så enkelt. De olika sätten hade olika sannolikhet att inträffa. Läkaren menade på att vi hade cirka 50% risk för missfall. Alltså 50% chans till ett friskt barn, med eller utan kromosomavvikelse. Han tyckte att vi skulle fortsätta att försöka på egen hand eftersom vi ju blivit spontant gravida och ju enligt honom inte hade några problem att bli det (jo tjena, tre gånger på två år!). Det enda problemet tyckte han var om vi fick ett missbildat barn (cirka 10-15% risk). Men det skulle ju upptäckas vid moderkaksprov och kunna åtgärdas med abort då. Han ansåg inte att vi uppfyllde kriterierna för IVF med PGD. Dessutom sa de att chansen att bli gravid via IVF är ca 40% och chansen att det blir en bebis är ca 30%. Han tyckte inte att det var värt det med så liten chans.
    Jag känner mig tom, ledsen och lite uppgiven. Men vi fortsätter kämpa. Kanske blir det vår tur nån dag.
    Usch â fy Känns ju skit när man just vill ha svar och râd och sâ kánner man sig nästan lika villrâdig efter samtalet som före
  • Granada

    Hej allihop. BIM imorgon men fick mensen idag  Nu ska jag ta en paus pâ 6 veckor. Missfallen ahr tagit hârt pâ mig. Jag har gâtt upp i vikt av röstätande och nu ska jag ge järnet och gâ ner i väntan pâ en ev ny graviditet.

    Läser alla era tankar, och hâller med.

    Hanna Gitta: Jag har inte ens talat om för min man att jag gâtt pâ UL efter första MA't  

    Jag nästan kan hata mig själv för att jag inte kan släppa längtan efter en till med de 2 underbara killar jag faktiskt har. Ibland undrar jag om  missfallen sabbat huvudet pâ mig? hade jag aldrig blivit oplanerat gravid efter 2:an kanske jag nöjt mig? Nu fâr jag panikângest och grâtanfall av tanken att dnog inte blir nâgra fler. Funderar pâ antidepessiva dâ jag haft depression som mâste behandlas förr men det funkar ju INTE med graviditet. Ja ja, nu ska jag pâ semester , koppla av och gâ ner i vikt. Hoppas att det mesta känns ljusare snart.

  • Granada

    Hej alla, har varit frånvarande pga semester och sjuka djur som tagit mycket tid. Just nu ligger jag lite lågt. Fyllde 40 i juli och nu känns det som att oddsen är kassa oavsett så jag har tagit tag i min vikt och hoppas att det kan bättra chanserna. Har inte stora problem men läste att det kan orsaka missfall så ja, ett par månaders väntan till kan jag nog ge mig.

    Susanne: När vet du när det kan bli nytt försök?

    Scillablå: spännande med nytt jobb., en positiv våg på g kanske

    Jag har en styvsyster som haft massor av missfall och henne tipsade jag om Athen-tråden och hon ska nu få hjälp. Känns lite som att om jag inte fått mina hade jag inte gävt ner mig i "ge mig hopp" trådar och hon kanske aldrig fått hjälp då. Nu har det i alla fall fört något positivt med sig, bara hoppas att det verkligen blir en bebis också.

Svar på tråden Fler med upprepade MA/MF som snart ska försöka igen?