• Emma90

    BF Oktober 2014

    Hej alla och stort grattis :)

    Jag hoppar gärna in i denna tråden också, plussade igår och har bf 5/10.

    Prickade in det på första försöket som vi vet att jag hade ägglossning, annars är det försök 3 utan att veta om kroppen hade börjat fungera eller ej efter 8 år med cerazette.

  • Emma90

    Jag har inte ringt än, om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte exakt var jag ska ringa heller. Men jag tänkte kolla lite närmare på det nu i veckan.

  • Emma90

    Är det vanligt att typ inte ha några känningar av graviditeten vecka 5? Det ända jag känner av är väll egentligen bara brösten? Förra veckan när jag jobbade förmiddag sov jag i flera timmar när jag kom hem men denna vecka när jag jobbar 14-22 kan jag va uppe till 24 nästan utan problem. Blir rädd att det inte är som det ska.

  • Emma90
    Shibby skrev 2014-01-30 15:34:25 följande:
    Jag känner inte heller av något, men har läst att det inte ska vara någon fara Glad när du ringer och bokar tid för inskrivning på mvc kan du fråga om du känner dig orolig! Det gjorde jag Skrattande
    Skönt att någon mer inte har några direkta känningar. Kom på efter att jag hade tryckt på skicka att jag faktiskt har lite växtvärk ibland :)

    Det ska jag göra, tänkte ringa på måndag. Går då in i vecka 6 om jag har rätt med ägglossningen.
  • Emma90
    jojjan01 skrev 2014-01-30 15:43:31 följande:

    Vad roligt att tråden fylls på :)

    Har ont i magen och har blött lite i dag (väldigt lite, men det var färskt rött blod) Har även mensvärk och efter att ha fått 3 mf innan så anar jag det värsta? Håller tummarna för att det ändå går bra, men är tyvärr ganska övertygad om motsatsen:(


    Håller tummarna att det inte är ett mf
  • Emma90

    Det känns skönt att höra. Får väll skylla på min kära mamma som har skrämt upp mig i flera år att det ska vara så hemskt dom första veckorna. Men en graviditet är ju aldrig en annan lik, så nu ska jag inte tänka mer på det :)

  • Emma90

    Är det någon mer som ska göra tidigt ultraljud? Jag har fått tid den 14/2 för att se hur långt gången jag är då min kropp hoppade över den sista mensen och att bm inte vågar lita på sista mensen i november då det bara var min andra mens sen jag slutade med cerazette. Jag själv tror att jag kommer vara i vecka 7 (6+4) och är rädd att man inte kommer kunna se något.

  • Emma90

    Sitter på jobb och har 5 timmar kvar. Börjar få en jobbig huvudvärk och jag har ingen möjlighet att åka hem nu. Vågar jag ta en panodil? Gick in i vecka 7 igår och läste att läkemedel inte va bra att ta nu då så mkt händer i utveckligen.

  • Emma90
    majamys skrev 2014-02-11 16:41:27 följande:

    Jag har inte bekymrat mig för mf varken nu eller förra graviditeten, men nog är man allt nervös så här dagen innan VUL. Tänk om det inte finns något där :( jag tror att det är allt prat om mf här som gjort mig nojig ;)

    Jag förstår er som haft problem tidigare, att ni vill kolla upp det med VUL för att kunna glädjas. :)


    Jag känner ingen det där, har inte alls varit nojig för mf, men nu när det bara är någon dag ifrån VUL har jag också börjat tänka tänk om där inte är något. Men det ska nog gå bra för oss :)
Svar på tråden BF Oktober 2014