• MeEmmA

    BF Oktober 2014

    Jag gör er sällskap i denna tråden, fick ett klart plus i morse (är fortfarande lite chockad).

    Är 29år, 3:e barnet och bor i norrköping.

  • MeEmmA
    Irmeline skrev 2014-01-31 11:30:25 följande:
    Grattis!

    Chocken kan hålla i sig ett tag, eller övergå till "jag har nog bara inbillat mig". Jag har lite molvärk och otrolig trötthet, men inget illamående och nästan inga känningar i brösten (de har inte vuxit alls). Men tog ett test idag som var superstarkt, så gravid måste jag vara...



    Vad kul, grattis och tack :)

    Jag har en massa känningar redan, vilket jag kan tycka e lite konstigt så tidigt.
  • MeEmmA
    Jeaneeettes skrev 2014-01-31 13:07:52 följande:
    Är det någon mer som känner sig orolig utan egentligen någon anledning?



    När det verkligen börjar att sjunka in att jag är gravid börjar jag tänka "vad har jag gjort"... Inte så att jag ångrar mig, men det kommer ändå och bli en omställning.
  • MeEmmA

    Min mage är så uppblåst och svullen att det är obekvämt med mina byxor (som i vanliga fall e för stora), är det normalt att man blir så svullen?

    Har två barn sedan tidigare, men såhär trött har jag inte heller varit med om att jag varit dom två ggr. Blir orolig att dwt kanske e nått konstigt.

  • MeEmmA

    Jag har varit väldigt symtomfri i början av mina andra graviditeter. Nu är jag bara i vecka 4 ock känner konstant illamående, har kräkts ett par gånger och min mage som svällt upp och värker. Har aldrig varit orolig innan, men jag e livrädd för att nått e fel denna gången. Längtar till inskrivning och vul så att jag kan se att allt e bra o lugna nerverna lite!

  • MeEmmA
    Shibby skrev 2014-02-03 09:57:56 följande:
    Jag känner snarare tvärtom ... jag känner knappt av någonting, framförallt inget illamående eller sådär väldigt trött.

    Det enda är väl att mina tidigare ofta toalettbesök är ännu mer ofta nu... 



    Precis så hade jag det Under mina tidigare graviditeter, har haft väldigt lätta innan. Därför känns det så väldigt konstigt att jag känner så mycket så tidigt denna gången. Men det går över efter ett par veckor hoppas jag, annars e det bara att stå ut för den lilla figuren som växer där inne :)
  • MeEmmA

    Jag e nog i vecka 10 nu,(snart 11), för ett par dagar sedan fanns det lite blod i urinet, men sedan har det inte kommit mer och jag känner fortfarande illamående osv, då ska det inte vara någon fara väl? Jag vet att det var likadant med min son ungefär i samma vecka och då sa bm att det inte var något att oroa sig för... Men lite orolig blir man ändå när det kom blod. Har dock inte haft ont i magen eller nått, så jag måste nog lugna mina nerver och intala mig själv att det är ok...eller? Det var trots allt väldigt lite blod och början till missfall är kanske mer? Konstigt är också att det redan syns på min mage och det är ingen svullnad längre. Trots att det e min tredje grav så är man ändå lika frågandes och orolig iaf, men med alla mina kräkningar så bör väl det vara ett tecken på att allt e bra... Hmm, vill komma över denna första perioden nu!

  • MeEmmA
    Singoalla78 skrev 2014-03-12 13:52:26 följande:
    När jag fick mitt mf  så började det med rosa flytningar som tilltog på den 3 dje dagen och blev mer klara blödningar å det var först då som smärtan kom å den höll i sig i takt med att blödningarna blev större å slutade inte, men då var jag tidigare gången än vad du är nu. Lite blod i urinet kan nog tyda på en uvi som jag tycker du ska kolla upp. Jag förstår att du blir orolig, jag väntar åxå mitt 3 dje barn men jag e väldigt orolig ändå å har glömt vissa bitar å den ena graviditeten är ju olik de andra. Att jag fick tidigt vul var pga jag haft ett x 09 så man ville utesluta det nu då, därför får jag det. Men allt var ok..:)

    Tack, jag har haft mycket problem med uvi och blåskatarr förr så det var ett bra tips, ska absolut kolla det (speciellt eftersom jag även har varit sjuk ett par dagar nu). Vad skönt för dig att veta att det ser bra ut för dig och den lilla :)
  • MeEmmA
    Mymmlan skrev 2014-03-12 16:16:53 följande:
    Inte letat fram mammabyxorna än. Kan faktiskt fortfarande ha jeans med hög midja (v 11) men kände att det var lite obekvämt idag så imorgon blir det tights. Men jag är lite avis på söta gravidmagar för jag känner mig mest bara fet... Är det förresten någon annan vars partner delar grav symptomen? Tror jag blir tokig för om jag säger att jag är skit trött får jag ingen sympati utan bara "å jag med!" Och det är banne mig samma med ont i ryggen och hunger och illamående eller vad det än må vara! Är alla karlar hypokondriker!?

    Haha, min har inga gravsymtom, men eftersom att jag har tappat matlusten pga illamåendet så äter han för två istället (eller tre) :) Jag kör på strumpbyxor, byxor med resår, kan också ha byxor med hög midja men har känt att jag vill slänga av mig dem direkt när jag kommer hem för att det är obekvämt. Egentligen är min mage väldigt platt,vilket den inte e nu, men ser nog bara mest rund ut istället :)
Svar på tråden BF Oktober 2014