Inlägg från: Knitting Angel |Visa alla inlägg
  • Knitting Angel

    BF Oktober 2014

    Grattis och välkommen alla nya. Har inte varit så aktiv på grund av en dunderförkylning. Har även en sjukling att ta hand om så det blir inte mycket gjort alls. Jag kan se om jag har lite ork ikväll att gå igenom och lägga in de som inte är inlagda i listan så den blir uppdaterad. Ska läsa igenom alla inlägg jag missat att läsa.

  • Knitting Angel

    Tja alla. Är ett tag sedan jag var inne och allt är bra. ANledningen till att jag varit borta är diverse vändor med magsjuka och förkylningar. Vi hade magsjuka så sent som förra veckan och i måndags när jag lämnade tösen på dagis fick jag reda på att det fortfarande går magsjuka på hennes dagis. Blir knas då det har florerat runt i ca 1½ månad nu. Ska se till att skumma igenom tråden så jag får ett hum om vad jag missat. Ska försöka vara lite mer aktiv igen i hopp om att vi får vara lite friska här hemma =)


  • Knitting Angel

    Gud vad mysigt ni som fått tid till rul. Ska göra i Lund och de är alltid sena med dottern fick jag nog tiden ca två veckor innan om jag inte missminner mig. Hade varit roligt och veta nu när det blir av så man har något att se fram emot.

    Vet inte när vi ska berätta för våra anhöriga. Vi misstänker att sambons bror försöker men att det inte går så lätt för honom då han är både överviktig och har diabetes samt att hans sambo också är överviktig. När tror ni är humanast att berätta för att det inte ska bli en stor käftsmäll för dem?

    De symtom jag har är foglossning men den är väldigt lindrig. Hade med första också men det kom efter vecka 20 och tog jag det bara lugnt var det inga bekymmer. Har en 2,5 åring som gillar att ha fötterna i ryggen på en på natten vilket inte gör saken bättre.

  • Knitting Angel
    sowe81 skrev 2014-03-12 06:49:37 följande:
    Jag kommer lämna tråden. Fick ju veta i förra veckan att fostret var 2v mindre än det borde. I fredags började jag blöda och i måndags kom allt ut. Var på vul igår och det var bara lite slemhinna kvar.

    Såg att ni pratar om att berätta innan v12. Detta var mitt andra ma/mf, hade första i oktober. Vi berättade båda dessa ggn för några i närheten, men känner nu att efter två stycken kommer vi vid nästa graviditet vänta med att berätta. Utom våra föräldrar o kanske nån vän. Är så jobbigt att man nu måste berätta att det inte gått nu heller. Har ingen skam eller så men bara känslan att jag måste meddela dem som redan vet, annars kan man ju ta det vid tillfälle.

    Jag önskar er alla lycka till med era graviditeter, ni har något let underbart framför er (jag har en dotter). Längtar till jag får pluss på stickan igen. Hoppas det inte dröjer allt för länge.
    Kram

    Usch. Stackare. Hoppas du/ni får ett plus fort. Hjärta
  • Knitting Angel
    Mymmlan skrev 2014-03-12 16:16:53 följande:

    Inte letat fram mammabyxorna än. Kan faktiskt fortfarande ha jeans med hög midja (v 11) men kände att det var lite obekvämt idag så imorgon blir det tights. Men jag är lite avis på söta gravidmagar för jag känner mig mest bara fet...

    Är det förresten någon annan vars partner delar grav symptomen? Tror jag blir tokig för om jag säger att jag är skit trött får jag ingen sympati utan bara "å jag med!" Och det är banne mig samma med ont i ryggen och hunger och illamående eller vad det än må vara! Är alla karlar hypokondriker!?


    Jag har inte heller behövt ta fram mammabyxorna :) Just tröttheten delar vi nog men vi har bekymmer med tösens dagis. De vill att hon ska sova middag men det vill inte vi för då funkar inte nattsömnen :( bara massa krångel känner vi. Just nu inte särskilt nöjda över personalen på dagis.
  • Knitting Angel
    nozpa skrev 2014-03-14 12:24:05 följande:

    Hej.

    Kan jag haka på? Väntar 3:e barnet i slutet på oktober. 21:a enligt FL. Mår ganska okej, lite smått illamående bara.


    Grattis och välkommen :)
  • Knitting Angel
    Joline skrev 2014-03-14 16:11:40 följande:

      Hej!

    Den här tråden vill jag vara med i. Väntar en "överrasknings" bebis i Oktober.  Barnmorskan tror att jag är runt vecka tio elva. Jag har bara vetat att jag är gravid i två veckor. Både barnmorskan och jag ville göra ett tidigt ultraljud för att fastställa födelsedatumet. Men det gick inte länets kvinnoklinik med på. De tycker att jag ska invänta kub. Så nu går jag runt och försöker dölja magen för alla. Vill ju gärna veta hur långt gången jag är innan omgivningen får veta om graviditeten. Tror dock inte det går att dölja så länge till... Har tid hos barnmorskan 31:a mars och efter det ska jag på kub. Är inte så påläst...men är inte det lite sent att göra kub då? Då kanske jag är runt 12- 13 veckor. Och sedan tar det väl några dagar innan jag får tid till kub.


    Grattis och välkommen :)
  • Knitting Angel

    Vecka 12 (11+0) idag. Var tar tiden vägen? Är det fler som upplever att tiden bara försvinner iväg? Kanske beror på att jag har mycket att göra. Studier och bråk med dotterns dagis som inte lyssnar och funderingar om byte av dagis som i så fall innebär en bil till och flera utgifter. Bara blotta tanken på allt som händer får en att känna sig utmattad :/

  • Knitting Angel
    MrsGalotti skrev 2014-03-14 20:46:31 följande:
    Tvärtom, här går tiden VÄLDIGT sakta och jag vill ju vara i v 12 redan för att kunna känna sig lite tryggare med att liten överlever allt och jag kommer att se min bebis till höst. Men nej... tiden ska gå sååå saaaaaktaaa istället. Inte hjälper det att bli tillbakaflyttad en vecka heller...
    Vad trist att bli tillbakaflyttad :( förstår att tiden går saktare då.
  • Knitting Angel
    Cazza skrev 2014-03-15 15:39:50 följande:

    3 kg plus!!! Herreguh! HAr ni gått upp ngt?


    Jag har gått ner 3 kg men vi har ju haft ett par vändor med maginfluensa under februari och halva mars så inte konstigt att man gått ner samt att jag knappt äter godis längre. Är inte alls lika sugen längre på godis.
Svar på tråden BF Oktober 2014