Svar på tråden Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!
 • Anonym (Fia)
  Tis 28 jan 2014 09:04
  38970 visningar
  267 svar
  Inlägg från Anonym (Fia) Visa alla inlägg

  Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!

  Ja, du TS har haft långt hår senaste 23 åren eller så - men om jag hade ett sådant mopphuvud som du i närheten skulle jag nog överväga att klippa det kort bara för att djävlas :)

  Gå och sök adekvat hjälp för vad som är ditt probem. Vare sig det är svanstrimmning som behövs eller psykologkontakt. 

 • Anonym (Fia)
  Tis 28 jan 2014 09:19
  Göteborg66 skrev 2014-01-28 09:09:42 följande:
  Jag tror inte det finns en ända ärlig kille som tycker att kort hår på en tjej är speciellt fint. Säkert några desperata som säger det för att få till det.
  Då tror du väldigt fel. Känner och har känt flera. Och med tanke på att jag har haft ordentligt långt hår hela mitt  vuxna liv vore det extremt korkat av dem att påstå att de gillade kort hår för att de är desperata att få till det med mig (vilket även det vore ganska långsökt då det mestadels varit vänner, men bara utifall då). 

  Däremot är det extremt individuellt vilken slags frisyr och hårlängd som man ser bra ut i. Beror både på hårkvalitet samt form och storlek på ansikte och kropp samt drag i ansiktet osv. 

  Du låter lite som de där inskränkta som argumenterar för eller emot små eller stora bröst på kvinnor. Ingen av sidorna vill överhuvudtaget tro på att det finns de med helt motsatt preferens. 
 • Anonym (Fia)
  Tis 28 jan 2014 10:16
  Göteborg66 skrev 2014-01-28 09:28:35 följande:

  Jag säger bara det jag tycker och alla det killar som känner tycker!
  Du hävdade du inte trodde "en enda" tyckte så. Alltså falsifierat av en enda som faktiskt gör det.  Kan vara en indikation att revidera vad du tror. 
  Att du inte tycker det är fint är inget du har någon grund för att automatiskt projicera på resten av manliga befolkningen. Än mindre att så till vida grad hävda att om någon säger de gillar det så är de bara desperata och ljuger för att "få till det".

  Nej att skiva så säger mer om ditt intellekt än vad den manliga befolkningen som helhet har som preferenser. 

  tl;dr Du tror fel. 
Svar på tråden Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...