Svar på tråden Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!
 • Anonym (jaha)
  Tis 28 jan 2014 12:50
  39072 visningar
  267 svar
  Inlägg från Anonym (jaha) Visa alla inlägg
  267
  39072

  Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!

  Anonym (Arg arg arg) skrev 2014-01-26 18:45:23 följande:
  Varför klipper ni kvinnor er så fult ibland. Det borde vara brottsligt och fängelse eller böter. Jag kan tycka att det är lite av ett brott mot naturen att klippa sig så kort och fult. Kvinnor ska ju ha lågt hår! Det värsta jag vet är tårta-frisyrer...dvs. då ni klipper er en kort potta så det ser ut som en svamp eller tårta på huvudet och rakat upp till öronen och nacken...så fult! Det set ut som att någon lagt en kastrull på ett huvud och rakat runt den. Skäms ni inte? Ni borde få fängelse eller böter. Det är synd om män som måste utså att se sånt. Det kan faktiskt leda till depression hos män och då är det ert fel så ni vet om det! Jag tycker att man ska tänkta lite mer på hur man ser ut och sluta vara egoistisk. Tack på förhand
  Är du samma TS som startade tråden om menskopp?  Samma stuk på skriveriet tycker jag mig märka.

  Jag klipper min man, han klipper mig. Bra så, ingen har klagat. Och gissa hur mycket pengar vi sparat genom åren, som vi kunnat lägga på resor och lyxhotell?

  Kvinna med lågt hår?? - menar du lågt som i kort, eller lågt som i ända ner till golvet?
 • Anonym (jaha)
  Tis 28 jan 2014 13:39
 • Anonym (jaha)
  Tis 28 jan 2014 13:40
 • Anonym (jaha)
  Tis 28 jan 2014 13:43
 • Anonym (jaha)
  Tis 28 jan 2014 13:44

  Varför går det inte att klistra in bild??

 • Anonym (jaha)
  Tis 28 jan 2014 13:51  Ska börjas i tid..

 • Anonym (jaha)
  Tis 28 jan 2014 13:52


  Som sagt, börjas i tid.
 • Anonym (jaha)
  Tis 28 jan 2014 16:18
  Anonym (mielle) skrev 2014-01-28 15:27:57 följande:

  Det är bra att du gör det, men är det inte jobbigt att behöva underhålla det så mycket? Dessutom har jag sovit med tjejkompisar och pojkvänner som haft kort hår, och dom ser inte kloka ut på morgonen haha. Håret spretar åt alla håll och dom måste fixa det massor. Är det så för alla med kort hår? Mitt hår är liksom alltid ready to go, jag vaknar och håret är helt perfekt liksom. Den borstar jag oftast igenom det på ca 20 sekunder och så är det klart för dagen. Ibland sätter jag upp håret i tofs eller fläta, och det tar ca 1 minut med allt. Oftast är jag klar att gå någonstans före min man tom, så jag gillar verkligen långt hår. Jag behöver inte duscha ofta, det är lätt att få ur vägen, det går att göra extremt fina frisyrer med, och mitt är jättelättskött. Så är mitt hår i alla fall, så länge jag tar hand om det en gång i veckan så är det perfekt.


  Ni med kort hår, saknar ni inte att kunna göra fina flätor eller sätta upp håret på andra fina sätt? Eller att kunna locka håret? Det går ju inte att göra så mycket olika saker med kortkort hår, saknar ni inte det? Det blir ju typ samma sak varje dag? Jag vet att jag skulle sakna att kunna göra många olika frisyrer med mitt hår i alla fall, för jag hade kort hår (till axlarna) en gång i mitt liv (förutom när jag födde då) och jag hatade det då jag inte kunde göra någon fin frisyr och knappt kunde sätta upp det när jag skulle idrotta eller laga mat. Det hängde liksom bara och såg alltid likadant ut.


   


  Alla har inte den hårkvalitet som krävs för att låta det växa. Extremt tunt hår ser bara sjaskigt ut när det blir långt. Att locka håret sliter väldigt! Extensions kan ju funka för vissa, men är ingen permanent lösning. Samt rätt dyrt. Alla gillar inte helller att fixa o trixa så mycket med sina kalufser.

  Jag tycker att de jag känner med kort hår måste lägga ner mycket mer tid varje dag på att just fixa och trixa, och göra det fint på olika sätt. Så nog får de utlopp för den biten? Det går ju att variera korta frisyrer också till en del.

  Mitt hår är självlockig page, ner till axlar, och jag behöver inte göra så mycket mer än borsta igenom på några sekunder. Skulle aldrig orka lägga tid på att böka med håret varje dag, det räcker med sminket och tandborstningen under stressade mornar.
 • Anonym (jaha)
  Ons 29 jan 2014 12:04
  Anonym (mielle) skrev 2014-01-28 18:22:38 följande:

  Nej det vet jag, men bara för det behöver man inte raka av håret helt?Jag tycker alltid att långt hår ser bättre ut på alla, men det behöver inte vara överdrivet långt. Men det är som sagt inte alla som vill, och jag säger ju bara som jag tycker, alla tycker självklart olika. Dessutom så tycker ju alla oilka om var vad som är fint och inte. Men jag undrade bara om ni som har det inte saknar att kunde göra roliga saker med håret? Vissa gillar ju inte att hålla på med hår, men ni som gillar att hålla på med hår och inte har så långt, saknar ni det?


   


  Hur ofta ser du renrakat på tjejer? Och om de vill ha det så, fine. Det är ju deras val! Stör det mig får jag väl titta åt ett annat håll eller nåt. Vara glad för att jag själv har hår på huvudet, finns tjejer med sjukdomen alopecia som tappar delvis eller allt hår. Jag orkar inte hålla på med mitt hår, och då anses jag ändå ha fint självfall och många är avundsjuka bla bla. För mig är det bara en skallvärmare.
 • Anonym (jaha)
  Ons 29 jan 2014 15:35
  Anonym (mielle) skrev 2014-01-29 13:18:17 följande:
  Men jag har ju sagt tusen gånger i den här tråden att det är deras val? Att alla är olika och att alla tycker att olika saker är fint. LÄS innan du skäller på någon sådär, jisses. Jag sa vad jag tycker, och jag tycker inte att snaggat/renrakat/kort page är snyggt på tjejer. Det är MIN åsikt. Men sedan om någon vill ha sitt hår så ändå så får dom ju självklart det. Tjejer med sjukdomar tycker jag väldigt synd om, och jag skulle väl aldrig säga till någon med kort hår att den är ful tex? Jag bara tycker att alla tjejer är fina i långt hår, och jag får faktiskt tycka det. Tjejer som har tex cancer blir ju oftast jätteledsna när deras hår faller av, så dom tycker ju också uppenbarligen att deras hår var fint innan. Men iaf folk får göra vad tusan dom vill med sin kropp och sitt hår, jag sa inget om det.
  Men om du skriver att det är deras val, varför skrev du då: "de behöver väl inte raka av det helt"? Läs igenom dina egna inlägg innan du postar ilskna svar.
Svar på tråden Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...