Inlägg från: Anonym (kortis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kortis)

    Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!

    Det är mitt hår, mitt huvud, mitt utseende. Om jag vill raka av mig håret eller spara ner det till rumpan angår ingen annan än mig själv. Om min partner älskar mig så älskar han mig oavsett längden på mitt hår. Visst kan jag ibland känna avund när jag ser ett långt, välskött svepande hår men det går lika fort över när jag minns hur lång tid det tog att sköta.
    Jag tvättade håret 1 i veckan, det tog två timmar för håret att torka. Om man har håret ner till rumpan sliter föning och plattång sjukt mycket på håret, även om man använder alla dyra j-a produkter som finns. Sommaren var ett helvete, värmen höll på att ta kål på mig och det tjocka håret gjorde inte saken bättre. Efter ett par dagar i värmen luktade håret unket av svett och...bläh! Bada? Glömt det, saltvatten i långt tjockt hår är ett helvete. Och poolvatten gör inget långt hår lyckligt.
    För att inte snacka om tyngden! Och allt flätande, alla uppsättningar och alla f-de hårklämmor som krävdes för att hålla håret på plats.... suck.

    Nä, det var en befrielse att klippa håret. Min envisa huvud och nackvärk gav med sig. Jag kund kasta alla tofsar, snoddar och skit som behövdes för att hålla håret ur ansiktet. Wash and go bara. Jag experimenterar med färger och frisyrer, stylar bara om jag har lust. Och jag är alltid snygg i håret!!

Svar på tråden Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!